Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

Γλώσσα:

naturae@cytanet.com.cy   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 ΓΙΝΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ON LINE + PRACTICAL- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ + ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ….

___________________________________________________________________________________________________________________

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙEΣ  ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΦYΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ -Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ Η  ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

Όλοι οι μαθηές της Σχολής  κάνουν έναρξη  με  το Δίπλωμα φυσιοπαθητικής  με προπτική  συνέχιση  σπουδών για  ΠΤΥΧΊΟ  BScMasterDoctorate απο  UNIVERSITY OF AMERICA  (USA) 

ΟΛΕΣ  οι αρρώστιες συμμετέχουν της μιας και μοναδικής αρρώστιας την οποία    διδαχθείται απο το βήμα της Νεο-Ιπποκρατική Σχολής.  (Ιπποκράτης 460 π.χ)

Η επιστήμη που κρατα το μυστικό της  ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ως και  της αντιγήρανσης και μακροζωίας….

Η επιστήμη που δεν συγχέει τα πράγματα-αναγνωρίζει το ενιαίο της αρρώστιας-δεν παίζει  με τα πειράματα και την τύχη. Αποσκοπεί να  σας διδάξει με σαφήνεια όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη φυσική αφάρμακαη-ακίνδυνη πρόληψη και θεραπεία.

Να σας διδάξει την επιστήμη που αν εφαρμοζεται σωστά καταργούνται η αρρώστια και τα γεράματα και να εκθέσει ταυτόχρονα  τις συνθήκες που μπορούν να εξασφαλίσουν πολλά έτη βίον  για το ανθρώπινο γένος. Χωρίς φόβον και δυσταγμό θα σας αποκαλύψει το μυστήριο των ασθενιεών και θα σας υποδείξει τρόπους απελευθέρωσης του ανθρώπου απο την πεπλανημένη τακτική  που ακολουθεί.  

Αναφίβολα θα σας αποδείξει ότι όλες οι μιζέριες του σημερινού ανθρώπου έχουν ως ριζική αιτία την αμάθεια και ότι η γνώση είναι η μεγαλύτερη δύναμη που μπορεί να υψώσει τον άνθρωπο   απο το σημερινό εκφυλισμένο επίπεδο υγείας και πνεύματος,ακριβώς όπως ύψωσε τους σκλάβους  απο τον βούρκο της δουλείας  πρός το γλυκό φώς της ελευθερίας με το σπάσιμο των δεσμών της σκλαβιάς . Χωρίς γνώσεις είναι το ίδιο σαν να είσαι σκλάβος!

Τι είναι η φυσικοπαθητική;

Η ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ είναι μια ολοκληρωμένη εναλλακτική προσέγγιση που εστιάζει, όχι μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων μιας ασθένειας  – όπως γίνεται κατά κανόνα στην συμβατική ιατρική -, αλλά και των βαθύτερων αιτίων που την προκαλούν.

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της φυσικοπαθητικής είναι η πρόληψη των παθήσεων, γεγονός που απαιτεί την «εκπαίδευση» του ασθενούς. «Η φυσικοπαθητική δεν παρέχει μία θαυματουργή λύση.

Είναι μια εκπαιδευτική μορφή θεραπευτικής. Εκπαιδεύονται οι ασθενείς βήμα – βήμα ως προς τον συνολικό τρόπο της φυσικής  ζωής , διατροφής, προληψης και θεραπείας τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις  ασθένειας η Φυσιοπαθητική έρχεται να ενισχύσει ενεργειακά/δυναμικά το Ανοσοποιητικό σύστημα χρησιμοποιώντας φυσικά μόνο μέσα όπως την αυτοκάθαρση, αποτοξίνωση, φυσική δίαιτα, καθαρό νερό, ανάπαυση, άσκηση, φυσικά συμπληρώματα διατροφής (βιταμίνες, οργανικά άλατα, ιχνοστοιχεία, βότανα, ομοιοπαθητικές ουσίες, ερεθίσματα βελονισμού και θεραπευτικής μάλαξης  και διορθωτικές διευθετήσεις του σώματος.

Με ποια μέσα θα σας βοηθήσει

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ «Ο θεμέλιος λίθος της φυσικοπαθητικής είναι η χρήση της διατροφής ως θεραπευτικό μέσο» . Η φυσικοπαθητική είναι κυρίως, μια διατροφική θεραπεία, που κατά 90%, βασίζεται σε συγκεκριμένες και απλές διατροφικές αλλαγές – οποίες όμως δεν πρέπει να είναι περιστασιακές! Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, ο φυσικοπαθητικός μπορεί να σας χορηγήσει και συμπληρώματα διατροφής.

Βότανα

Τα φυτά χρησιμοποιούνται ως φάρμακα από την αρχαιότητα». Στη φαρέτρα του φυσικοπαθητικού λοιπόν, υπάρχει και η βοτανοθεραπεία, στην οποία καταφεύγει εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Άλλες μέθοδοι

Ο φυσικοπαθητικός μπορεί να χρησιμοποιεί συμπληρωματικά και άλλες μεθόδους  ανάλογα με την εκπαίδευσή του, όπως το θεραπευτικό μασάζ, τον βελονισμό, τον βιοσυντονισμό, την ομοιοπαθητική, τα ανθοιάματα ,ρεφλεξολογία κλπ…

Ο Φυσικοπαθητικός  κάνει φυσική εξέταση και βασίζεται σε διαγνωστικές εξετάσεις και στη συνέχεια μαζί με τον ασθενή θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα θεραπείας που μπορεί να αποτελείται από φυσιοπαθητικά φάρμακα(βιταμίνες, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία..) ομοιοπαθητικές ουσίες, ανάπαυση(επαρκή ύπνο), υγιεινή σωστή διατροφή, αποχή από τροφή και  αποτοξίνωση, ελάττωση του σωματικού βάρους,  μείωση του άγχους για ψυχική και διανοητική ισορροπία, αύξηση της σωματικής δραστηριότητας (άσκηση στον καθαρό αέρα και σωστή αναπνοή), επαρκή αλλά όχι υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και την απαλλαγή από κάθε είδους βλαπτικές εξαρτήσεις όπως πχ. διακοπή του καπνίσματος.

Η φυσικοπαθητική  είναι η σύγχρονη Ιπποκράτεια Θεραπευτική Επιστήμη

Η Φυσιοπαθητική  βασίζεται κυρίως στη θεραπευτική δράση της σωστής  φυσικής διατροφής,  του καθαρού αέρα, τής κίνησης, ανάπαυσης, του ήλιου, της θετικής ψυχολογικής επιρροής, του βελονισμού και Ομοιοπαθητικής και Θεραπευτικής Μαλαξης.

 Στηρίζεται πάνω σε μια φιλοσοφία ακριβώς αντίθετη  με τη φιλοσοφία της Καθιερωμένης ιατρικής. Πιστεύει στα διδάγματα του Ιπποκράτη και στις Φυσικές Αρχές.

Η βασική Αρχή της Φυσιοπαθητικής

Η βασική Αρχή της  είναι πως η θεραπεία η αποκατάσταση της υγείας είναι μια βιολογική διαδικασία όπως η πέψη και η αφομοίωση της τροφής, η η συγκόλλιση και θεραπεία ενός σπασμένου οστού η επούλωση ενός τραύματος. Η φυσικοπαθητική πιστεύει ότι το σώμα έχει το δικό του έμφυτο φυσιολογικό αυτοθεραπευτικό σύστημα.Οταν αδυνατεί να επιτελέσει το έργο του αιτία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος  ο οποίος δεν το συντηρεί σωστά, αλλα το κακομεταχειρίζεται.

Τα αίτια πολλά και διάφορα αλλά πάντα τα ίδια και τα αυτά. Τοξίνωση Μόλυνση-Μπλοκάρισμα του οργανισμού απο τη πληθώρα των αχρίστων που συσσωρεύονται και δεν απομακρύνονται απο το σώμα.

Υποστηρίζει  και εφαρμόζει την Ιπποκράτεια Αρχή του Ενιαίου της αρρώστιας, διάγνωσης & θεραπείας -ότι  δηλαδή οι αρρώστιες δεν είναι πολλές αλλά Μια και μοναδική –η Τοξίνωση/Τοξαιμία  και δηλητηρίαση του οργανισμού που πηγάζει απο τον τρόπο ζωής των ανθρώπων και συνεπώς η διάγνωση και θεραπέια είναι ΜΙΑ –η τοξαιμία και η απομάκρυνση της τοξικής δηλητηρίασης απο το Αίμα.

Τα αίτια της αρρώστιας για τον Φυσικοπαθητικό είναι η πρίν  απο την αρρώστια νοσηρή κατάσταση του οργανισμού που ωφελέιται σε κάθε είδους ανθυγιεινές συνθήκες (περιβαλλοντικές, ψυχολογικές, διατροφικές, κλπ.

Πιστεύουμε  όλα αυτά που υποστήριζε ο Ιπποκράτης: « τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο άρρωστος δεν είναι αρρώστια, αλλά τα μέσα με τα οποία αμύνεται το σώμα κατα της αρρώστιας. Για να γίνω πιο κατανοητός θα δώσω κάποια παραδείγματα:

Όταν κάποιος υποστεί δηλητηρίαση το αποτέλεσμα είναι ο ΕΜΕΤΟΣ και ΔΙΑΡΡΟΙΑ. Τα ίδια τα συμπτώματα της αρρώστιας χρησιμοποιέι το σώμα  γα να γιατρέψει  την αρρώστια-την δηλητηρίαση.

Στην περίπτωση αυτή η καθιερωμένη ιατρική έρχεται να καταστήλει τα συμπτώματα που είναι η προσπάθεια του σώματος πρός αυτοθεραπεία.

Η Φυσιοπαθητική δεν καταπιέζει τα συμπτώματα αλλά τα βοηθά για να επιτελέσουν πλήρως το έργο τους που είναι η κάθαρση απο τη δηλητηρίαση.

Προϋποθέσεις εισδοχής στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

Οι  ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου, ουσιαστικά είναι η επιτυχής ολοκλήρωση του έτους 12 (τριτοβάθμια εκπάιδευση) ή το ισοδύναμό της. Ωστόσο, στην περίπτωση των ώριμων σε ηλικά  αιτητών  θα πρέπει να ληφθούν άλλα προσόντα να  και να αξιολογηθούν  σε ατομική βάση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια για την επιλογή περιλαμβάνουν επίσης προσωπική ωριμότητα,, προηγούμενη εργασία και  εμπειρία της ζωής και ο υψηλός βαθμός δέσμευσης και η προθυμία να περάσουν το χρόνο και θα προσπαθήσουν  να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών.

Οι διαδικάσιες κατάρτισης έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε ανθρώπους με την εργασία ή και άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις.

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

  1.  

Νεο-Ιπποκρατική Σχολή είναι  σχολή φυσικών θεραπειών και όχι Φαρμακοϊατρικών θεραπειών. Δεν είναι Ιατρική Σχολή , ούτε συμπεριφέρεται σαν  τέτοια, αλλά διδάσκει τους σπουδαστές της  όχι μόνο τις  γνώσεις  της Φυσιοπαθητικής  αλλά και τις αναγκαίες γνώσεις Ιατρικής  για να μπορούν να αναγνωρίζουν  τις καταστάσεις εκείνες  που απαιτούν επειγόντως ιατρική βοήθεια, χειρουργική, ή άλλη επέμβαση και να παραπέμπει τέτοιες περιπτώσεις στους κατάλληλους Επαγγελματίες Υγείας.

Στη Σχολή μας σπουδάζεις ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ την μητέρα όλων των επιστημών δια της οποίας ο Ιπποκράτης ανακυρήχθηκε Πατέρας της Ιατρικής και ο Ασκληπιός Θεός της Ιατρικής!

naturae@cytanet.com.cy

00357-994635550 

Νέο-Ιπποκράτεια Σχολή CY

2020-2021

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ (NATUROPATHY)

  1. ANATOMIA– ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ
  2. ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
  3. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
  4. ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
  5. ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ  ΔΥΤΙΚΟΥ  ΤΥΠΟΥ ( Βασικές Γνώσεις)

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ :

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΨΥΧΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΑΥΤΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ:

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ (ΤCM)

ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

ΣΩΜΑΤΟ-ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚA ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ :

Φυσιοπαθητικά διατροφολόγια (Μεσογειακή Διατροφή-Πρωτογενής Διατροφή -Ομάδες Αίματος

Αποτοξίνωση ( πρωτόκολλα πρόληψης και Θεραπείας)

Ορθομοριακά σκευάσματα( Βιταμίνες, Αμινοξέα, Οργανικά άλατα, Ιχνοστοιχεία, Βότανα/Φυτοθρεπτικά)

Ομοιοπαθητικά σκευάσματα

Θεραπευτικά σκευάσματα Bach και

Schussler άλατα

Ομοτοξικολογικά

Υδροθεραπευτικά

ΧEIΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ/-ΛΕΙΖΕΡ-Ηλεκτρισμός

Βασικά ενεργειακά σημεία Βελονισμού

Βασικές περιοχές μεσημβρινών ενέργειας

Βασικά σημεία Ποδοαντανακλαστικών

Βασικές Φυσιοπαθητικές Τεχνικές  Διαχείρισης  κοινών Μυοσκελετικών  καταστάσεων.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ:

Θεωρία και πρακτική στη χρήση συσκευών  παραγωγής θεραπευτικών  συχνοτήτων Βιοσυντονισμού και Ηλεκτροθεραπείας για Πρόληψη και Θεραπεία κοινών ασθενειών.

ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝ  ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ( ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΑ.

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ  ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ & ΠΤΥΧΙΑΚΗ   ΕΡΓΑΣΙΑ

 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Practitioner UNIVERSITY OF AMERICA ( USA)

naturae@cytanet.comc.y  –   www.naturopathy.com.cy

00357-99463550

 

 

 

 

 

 

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2023 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual