Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΝΕΟΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ -ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

E-mail: naturae@cytanet.com.cy ,   00357-99463550 ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

Το UNIVERSITY OF AMERICA     

http://www.ua-edu.us/     

 

 Έχει επιλέξει να υοθετήσει  την ΝΕΟΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ  ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 

             ως το Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Κέντρο του στην ΕΥΡΩΠΗ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στο  ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΤΗΣ  ΦΥΣΗΣ

Μιλάμε και διδάσκουμε τη  ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!   

Διδάσκουμε από  Επαγγελματικό  Δίπλωμα με προοπτική  ΒSc. & Dr. στα Εναλλακτικά Θεραπευτικά Επαγγέλματα  απο   το Πανεπιστήμιο THE UNIVERSITY USA DISTANCE LEARNING: 

 • ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 • ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 • ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

 • ΔΙΑΤΡΟΦΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 • ΟΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 • ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

 • ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ:

DHMOKRATIAΗ Νεο-Ιπποκρατική Σχολή είναι εγγεγραμμένη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης σύμφωνα με τον Περί Εταιρειών Νόμο της Κυπριακής Δημοκρατίας – Αρ. Εγγραφής 146713 .

 Λειτουργούμε σύμφωνα με το Πιστοποιημένο Καταστατικό (By Laws) της  Νεο-Ιπποκρατική Σχολής ως ακολούθως:

Σελίδα (1) Άρθρο(2)

Παροχή Θεωρητικής και Πρακτικής Εκπαίδευσης, Σεμινάρια, Διαλέξεις, Ερευνητικές και Συγγραφικές εργασίες, και εφαρμογές  πάνω σε θέματα που αφορούν τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΦΑΡΜΑΚΕΣ (μή ιατρικές μεθόδους  θεραπευτικής αγωγής, διεξαγωγή ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, και ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων, &  ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ της σχετικής φυσικής θεραπευτικής μεθόδου στους επιτυχόντες, Εγγραφή στο ΜΗΤΡΩΟ της Εταιρείας (Σχολής), παροχή υποστήριξης και Τεχνικής καθοδήγησης  πρός αυτούς, για πρακτική εφαρμογή και προώθηση των εναλλακτικών θεραπευτικών μη ιατρικών μεθόδων, διάδοση και αναταλλαγή γνώσεων και εμπειρών, και ιδεών,επιμόρφωση, ενημέρωση, και διαφώτιση του κοινού πάνω σε θέματα που αφορούν τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΦΑΡΜΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ).
Πιστοhrdaποιημένο ΚΕΚ -Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Αρ. Εγγραφής Κ000496 απο τον  Εθνικό  Φορέα  Κατάρτισης  ΑνΑΔ  Αρχή Ανάπτυξης Δυναμικού  Κύπρου.
 
cnm coll
(A) Λειτουργεί νόμιμα  με συμφωνία Δικαιόχρησης (Franchised) :
Από-  U.K College of Naturopathic & Complementary Medicines .
 
 University  OF AMERICA (USA) Natural health Care Distance Learning University -Λειτουργεί νόμιμα και αυτόνομα με βάση τους Νόμους των ΗΠΑ.
 
   (Γ)  Σύμφωνα  με το EU Directive 2005/36/EC & European Court of Justice ‘s Judgment C -274/05 και επιστολή πρός Νεο-Ιπποκρατική Σχολή απο Eυρωπαϊκή Επιτροπή (EU).
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:
Αναγνωρισμένος Παροχέας Εκπαίδευσης στα Εναλλακτικά Θεραπευτικά Επαγγέλματα φυσικής προσέγγισης  απο τους Επαγγελματικούς Συλλόγους:
 •  Παγκύπριος Σύλλογος Φυσιοπαθητικών
 • Παγκύπριος Σύνδεσμος Βελονιστών
 • Παγκύπριος Σύνδεσμος Εναλλακτικών θεραπευτών
 •  Complementary Medicines Association U.K
 • Naturopathic Practitioner’s Association U.K
 •  American Naturopathic certification board
 •  Αmerican Naturopathic Association.
 •  WNF -World Naturopathic Federation
 ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΕΣ  ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
 Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ   ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ! Δυστυχώς η φύση ο αρχέγονος Γιατρός δεν ικανοποιεί. τον μωρόν άνθρωπο που θέλει σώνει και καλά να την τελειοποιήσει. Αλλά δεν πετυχαίνει παρά διαστρέβλωση στην ΥΓΕΙΑ και την ΖΩΗ του.
Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε μαθητής  στο Αρχέγονο αυτο  Πανεπιστήμιο  της  ΦΥΣΗΣ  στη Νεο-Ιπποκρατεια Σχολή; 
Tίποτα στη φύση δεν υπάρχει κατά τύχη, ειδικά όσον αφορά στον άνθρωπο.
Αυτό που έκανε ο ιπποκρατικός γιατρός ήταν να ερμηνεύει τη φύση, να δουλεύει με αυτό που η φύση του διδάσκει και να αξιοποιεί αυτά που του παρέχει.
Η Νεο-Ιπποκράτυεια Σχολή  λειτουργεί με βάση της αρχές του Ιπποκράτη, Στη φύση βρίσκεται όλη η ΓΝΩΣΗ  που πρέπει να αναζητήσουμε για να βοηθήσουμε τον αρρωστημένο οργανισμό να θεραπευτεί, γιατί η φύση είναι τέλεια και μας  διδάσκει ΤΕΛΕΙΑ  τα πάντα.
Στόχος μας η Πρωτογενής Πρόληψη, πρόληψη δηλαδή, η οποία έχει άμεση σχέση με τον τρόπο και τη στάση ζωής.  
Η σύγχρονη μεθοδολογία της Αγωγής Υγείας δεν είναι μια απλή ενημέρωση και
συσσώρευση γνώσεων σε εξειδικευμένα θέματα υγείας, αλλά αφορά την ανάπτυξη δεξιοτήτων για την υιοθέτηση θετικών συμπεριφορών, που προασπίζουν και προάγουν την υγεία μέσα από την ενεργητική και βιωματική μάθηση.
Αρχικά, η Αγωγή Υγείας συγκέντρωνε την προσοχή της στο άτομο, προσπαθώ-
ντας να αλλάξει τη στάση και τη συμπεριφορά του, χωρίς όμως να λαμβάνει .
Η καλή υγεία   θα πρέπει  να οικοδομείται μέσα σε ένα πλαίσιο πολλών παραμέτρων, όπου οι άνθρωποι ζουν, επικοινωνούν, εργάζονται και διασκεδάζουν.
 Η σχολή μας διδάσκει τα περί υγείας  με βάση την ολιστική θεώρηση.
 
 Λαμβάνει υπόψη  ότι ο άνθρωπος είναι μία ολοκληρωμένη φυσική και πνευματική ύπαρξη και   είναι αναγκασμένος  να συνδυάζει τον τρόπο ζωής και τις συνθήκες ζωής.  Διδάσκουμε τους σωματικούς παράγοντες και τους  ψυχοκοινωνικούς παράγοντες -τρόπο ζωής και συνθήκες ζωής.
Οι κατάλληλες συνθήκες επιτρέπουν στα µοναδικά αγριολούλουδα να αναπτυχθούν στις σχισµές του  βράχου .
Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας είναι η πολυετή εμπειρία μας στην Εκαπαίδευση, Φυσική Πρόληψη και  Φυσικές Αφάρμακες Θεραπευτικές Επιστήμες..
Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις  που αφορούν την εκπαίδευση σας.. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα. 
Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε μαθητήςς είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.
Διδάσκουμε τη  Νεο-Ιπποκράτεια φυσική  πρόληψη και θεραπευτική αγωγή.
Πρόκεται για μια πολύπλευρη θεραπευτική επιστήμη πρόληψης και θεραπείας πλήρως ενσωματωμένης και έμφυτα προσαρμοσμένης με τη φύση του ανθρώπου. Εστιάζει την προσοχή της στην εσωτερική ενδογενή φύση της θεραπευτικής διεργασίας.
 Εστιάζεται στη σωστή ενεργοποίηση των έμφυτων θεραπευτικών μηχανισμών των οποίων η σωστή διαχείριση μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας.  
ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ -ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. 
“Η υγεία δόθηκε στον άνθρωπο από το Δημιουργό Παντοδύναμο Θεό δια της  Φύσης, η οποία δεν μεταχειρίζεται ξένα στοιχεία, αλλά κάποια αρμονία μεταξύ πνεύματος, ζωικής δύναμης και υλικής κατεργασίας χυμών”
“Τίποτε το κινδυνώδες ή το θανατηφόρο δεν επέρχεται σ΄όσα έχουν κατά Φύση και η ασθένεια δεν είναι κινδυνώδης, όταν  φυσικά βαδίζει στο φυσιολογικό της δρόμο”.
“Φύσιες πάντων αδίδακτοι”. Ότι δηλαδή κάμνει η Φύση, το κάμνει εξ ιδίων, χωρίς μαθήτευση, χωρίς κανενός είδους διδασκαλία. Σε περισσότερα βιβλία, ιδιαίτερα όμως στο περι “Ευσχημοσύνης” ασχολείται ο Ιπποκράτης με τ΄απαραίτητα για ένα άξιο του ονόματος του γιατρού, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά εφόδια.
“Για να σπουδάσει κανείς γιατρός, λέγει ο Ιπποκράτης , χρειάζεται όπως και σε κάθε άλλο επάγγελμα, να προϋπάρχουν τα φυσικά χαρίσματα, η “Φύση”. Χωρίς αυτή αδύνατο να αποκομίσουμε αγαθούς καρπούς.
“Φύσις πάντων αδίδακτος”.
Το μόνο που επιτυγχάνει η καλή διδασκαλία είναι να θέσει η “Φύση” στον ορθό δρόμο..Αυτός είναι ο απόλυτος  σκοπός της Νεο-Ιπποκρατικής Σχολής. Θα σας διδάξει πως να βοηθάτε τον συνάνθρωπο σας σύμφωνα με τους Νόμους της Φύσης που είναι Νόμοι της Παντοδύναμης Δημιουργίας.
H Νεο-Ιπποκρατική Σχολή είναι  σχολή φυσικών θεραπειών και όχι Φαρμακοϊατρικών θεραπειών. Δεν είναι Ιατρική Σχολή , ούτε συμπεριφέρεται σαν  τέτοια, αλλά διδάσκει τους σπουδαστές της  όχι μόνο τις  γνώσεις  της Φυσιοπαθητικής  αλλά και τις αναγκαίες γνώσεις Ιατρικής  για να μπορούν να αναγνωρίζουν  τις καταστάσεις εκείνες  που απαιτούν επειγόντως ιατρική βοήθεια, χειρουργική, ή άλλη επέμβαση και να παραπέμπει τέτοιες περιπτώσεις στους κατάλληλους Επαγγελματίες Υγείας.
Στη Σχολή μας σπουδάζεις ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ την μητέρα όλων των επιστημών δια της οποίας ο Ιπποκράτης ανακυρήχθηκε Πατέρας της Ιατρικής και ο Ασκληπιός Θεός της Ιατρικής!
ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ!
 
 
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2021 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual