naturae@cytanet.com.cy

00357-99463550

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ- UNIVERSITY OF AMEICA  

Η Ορθοπαθητική Χειροθεραπεία: Ένα σύστημα θεραπείας στο οποίο η ασθένεια θεωρείται αποτέλεσμα της ανώμαλης λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Αποτρέπει την ασθένεια και διατηρεί την υγεία και την ευημερία ενός ασθενή μέσω της μάλαξης της σπονδυλικής στήλης χωρίς τη χρήση φαρμάκων ή χειρουργικής επέμβασης.

Η Ορθοπαθητικιή  είναι η τέχνη και η επιστήμη της αποκατάστασης της φυσιολογικής δομής, και του ενεργειακού  δυναμισμού  του σώματος με φυσικά μέσα  όπως: εξειδικευμένες,  επιδέξιες  οστεομυολογικές  Τεχνικές και  Χειρισμοί, επί της Σπονδυλικής Στήλης, των Οστών, Μυών, Νεύρων και Οργάνων του σώματος σε συνδυασμό. ( ανάλογα με την περίπτωση).

Η OΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ κή μελετά το μυοσκελετικό  μέρος του σώματος .  Ασχολείται  με την κίνηση των μυών και οστών και την παρακολούθησή τους που κατά συνέπεια  παρεμβαίνει στο σωματικό επίπεδο αλλά δεν περιορίζεται μόνο  σε αυτό. Στόχος είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να κινηθεί με ευκολία  και χωρίς πόνο, προετοιμάζοντας  και ταυτόχρονα διευκολύνοντας  μια θετική, εποικοδομητική αλλαγή για τον άνθρωπο στο σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η επίλυση των προβλημάτων, η άρση των εμποδίων που σχετίζονται κυρίως με το άγχος και το στρες προϋποθέτουν την χρήση της ενέργειάς μας. Μέσω της κινησιοπαθητικής  απελευθερώνονται τα ψυχοσωματικά ΜΠΛΟΚ ενέργειας και επιτυγχάνεται η αυτοϊαση του αρρωστημένου οργανισμού.

Πώς  λειτουργεί η  Oρθοπαθητική   Μέθοδος;

Όταν ειδικά σημεία της  περιτονίας, των μυών και των αισθητήριων νευρώνων  διεγείρονται με  ορθοπαθητική επιδεξιότητα  ένα  ηλεκτρονικό μήνυμα αποστέλλεται προς το κεντρικό νευρικό σύστημα  (εγκέφαλο ,νωτιαίο μυελό), με αποτέλεσμα να  απελευθερώνονται  οι ενδορφίνες και οι εγκεφαλίνες ( φυσιολογικά παυσίπονα απο τον εγκέφαλο) και άλλες νευροδιαβιβαστικές ουσίες  (ουσίες που τροποποιούν  τα νευρικά ερεθίσματα), με ρυθμιστική ικανότητα  και θετικές επιδράσεις  σε ένα ευρύ φάσμα των διαταραχών και των συστημάτων του σώματος (άμυνας,  νευρικού, μυοσκελετικού, πεπτικού, ορμονικού, αισθητικού, ουρογεννητικύ, κυκλοφοριακού ,  αναπνευστικού , του λεμφικού, και του  δέρματος.

Η Ορθοπαθητική μέθοδος  χρησιμοποιεί  :  Ορθοπαθητική  μηχανογραφική ανάλυση , μυοσκελετικές ,σπονδυλικές, κρανιακές  διευθετήσεις,  Λεϊζερ, ειδικές διορθωτικές ασκήσεις, αποτοξίνωση, ορθμοριακά συμπληρώματα και θεραπευτικές υπερτροφές.

Συμπέρασμα: Το κεντρικό νευρικό σύστημα παράγει φυσιολογικά  όλα τα προληπτικά και θεραπευτικά φάρμακα που  δίνονται  αυτόματα στο σώμα σας στο σωστή στιγμή και στη σωστή δόση  όταν χρειάζεται για να σας φέρει πίσω στη φυσιολογική κατάσταση.

Πληροφοριακά τα τεχνικά  χημικά  φάρμακα και  οι συνθετικές , χημικές ουσίες  επιτίθενται στο νευρικό  σύστημα. Μετά από μία παρατεταμένη χρήση, τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου  παύουν να λειτουργούν  κανονικά. Επειδή  λαμβάνουν αυτά τα μη φυσιολογικά  φάρμακα το σώμα σας σταματά να παράγει  τις δικές του  φυσιολογικές  ενδορφίνες,  εγκεφαλίνες και  τους νευροδιαβιβαστές που είναι οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου με τις οποίες επικοινωνεί  με το υπόλοιπο σώμα  και δίνει θεραπευτικές οδηγίες ,ρυθμίσεις, τροποποίησεις ,πρόληψη και θεραπεία μέσα  στα όρια της δύναμης του κάθε  οργανισμού ξεχωριστά..

Είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποιεί τον μηχανισμό βιοανατροφοδότησης του σώματος μέσα από τα μυοσκελετικά τεστ για να πάρει πληροφορίες για τη λειτουργία των συστημάτων του σώματος.  Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία με έντονη εξισορροπητική δράση σε πολλά επίπεδα του οργανισμού .

Είναι ένα σύστημα εκτίμησης και θεραπείας που δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα δομής του σώματος και στα προβλήματα που προέρχονται από τις μηχανικές ανισορροπίες. Δεν είναι μόνο μια φυσική  εναλλακτική αντιμετώπιση της συμβατικής ιατρικής, αλλά μία συμπληρωματική αντίληψη της υγείας που προσθέτει στον ασθενή ανεκτίμητη βοήθεια προ μιας ολοκληρωμένης δυνατότητας θεραπείας του.

Με απλά λόγια, πρόκειται για μία θεραπεία προβλημάτων ψυχοσωματικής υγείας με την χρήση τεχνικών «αποφόρτισης», έτσι ώστε να απεγκλωβιστούν οι φυσιολογικοί ιστοί (μύες, σύνδεσμοι, αρθρώσεις, περιτονίες, σπλάχνα) που ασφυκτιούν και παρεμποδίζουν την καλή λειτουργία των υγρών του σώματος (αίμα, λεμφικό υγρό κλπ). Σκοπός της είναι να βελτιωθεί η ελαστικότητα των ιστών και κατά συνέπεια των αρθρώσεων, να αποκτήσει το άτομο ευκινησία του σώματος και να ενδυναμωθούν σε τέτοιο σημείο  οι έμφυτοι θεραπευτικοί μηχανισμοί του οργανισμού, που να μπορούν να επιφέρουν βελτίωση η πλήρη θεραπεία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

·        Ανατομία

·        Φυσιολογία

·        Παθολογία

·        Αρχές της Ορθοπαθητικής

·        Παραδοσιακή κινεζική διάγνωση

·        Ορθοπαθητική  ανάλύση σώματος

·        Σπονδυλολογία ,Οροπαθητική εξέταση  & Θεραπευτική πράξη

·        Διατροφή και Μυοσκλετικό συστήμα

·        Κινησιολογία-Τριάδα της Υγείας-Τεχνικές εξισορρόπισης

·        Κινέζικοι Μεσημβρινοί – Σημεία βελονισμού, θεραπευτικές ιδιότητες και  ορθοπαθητική Διαχείριση τους.

·        Ορθοπαθητικά μυϊκά Τέστ

·        Ορθοπαθητικές Τεχνικές-Θεραπευτικοί Χειρισμοί

·        Τrigger Point Τherapy-Σημεία πυροδότησης  και πρακτική διαχείριση

·        Ακουπρέσιαρ (Acupressure Therapy)

·        Ομοιοπαθητικά φάρμακα και Ορθοπαθητική

·        Ορθά μόρια και ορθοπαθητική 

·        Ιεροκρανιακές τεχνικές

·        Μυοσκελετικό Θεραπευτικό μασάζ

·        Ορθοπαθητική θεραπεία κοινών ασθενειών

·        Κλινικές μελέτες- Ερευνητικές εργασίες-Πρακτική

·        Επαγγελματική δεοντολογία

·        Επαγγελματική διαχείριση

·        Τελική εξέταση και Πιστοποίηση

naturae@cytanet.com.cy

00357-99463550

UNIVERSITY OF AMERICA (USA)
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

NATURE HEALS
(English) ΟΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

NATURE HEALS
ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
(English) 99-463550 ΓΙΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
(English) 99-463550 ΓΙΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Αν υποφέρετε απο Αρθρίτιδα, Ρευματοαρθριτιδα, Πόνος στον Αυχένα, στη Μέση η Σπονδυλική Στήλη, Ημικρανίες , Πονοκεφάλους, Ζάλες, Ιλίγγους, Πόνος στα χέρια, στους ώμους , στα πόδια.....
Τηλεφ. 99-463550

© 2024 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual