Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

Γλώσσα:

Prof. Dr. ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιδρυτής & Διευθυντής  Nεο-Ιπποκρατικής Σχολής , Prof. University of America -Dr. PhD, Naturopathic Sciences (Ομοιοπαθητική-Βελονισμός-Φυσιοπαθητική-Διατροφοπαθητική- Ορθοπαθητική)- Australian and U.K. Colleges & Universities. Eίναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης  Αρχής Ανάπτυξης Δυναμικού και Διευθυντής Πιστοποιημένου Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ). Σύναψε συνεργασίες με Κολλέγια και Πανεπιστήμια Αγγλίας και ΗΠΑ.

35 χρόνια πράξη,θεωρία και πρακτική, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα  στις Φυσικές Αφάρμακες μεθοδολογίες πρόληψης και θεραπείας. Ο Ανδρέας Νικολάου  είναι ο Θεμελιωτής  και πρωτοπόρος της Νεοιπποκράτειας  υγιεινολογικής επιστήμης (Φυσιοπαθητικής)  στην Ελλάδα και Κύπρο  ο οποίος   αφού υιοθέτησε, ύστερα από  μακρές μελέτες, παρατηρήσεις και πείρα, πολλές από τις βασικές ιδέες και αντιλήψεις του Ιπποκράτους και των άλλων Αρχαίων Ελλήνων γιατρών και στοχαστών και αφού συσχέτισε όλα αυτά με την κατακτημένη στα 2,500 χρόνια που πέρασαν τεράστια γνώση και πείρα στις βιολογικές επιστήμες, θεμελίωσε το  δικό του σύστημα πρόληψης, θεραπείας και εκπαίδευσης. 

Με γνώμονα το «Ωφελέειν μη βλάπτειν» αυτοσκοπός του είναι να κατευθύνει τον αρρωστημένο, απελπισμένο και πονεμένο άνθρωπο προς στις φυσικές του καταβολές, στη φυσική πρόληψη και θεραπεία, με μέσα φυσικά και πάνω απ’ όλα ακίνδυνα. Ο Ανδρέας Νικολάου  είναι ένας επιστήμονας  ποιυ διακατέχεται από ακεραιότητα, σεβασμό  και που πιστεύει ότι οι  Αγώνες για  για την Υγεία και τη Ζωή, και Ελευθερία δεν έχουν Ημερομηνία Λήξης. Δεν πολέμα πρόσωπα-πολεμά λανθασμένες ανακαλύψεις -πλανεμένες αρχές και καταστρεπτικές συνήθειες

 

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ( Πάφος-Κύπρος) :

Δρ. ΦυσιοπαθητικήςΒελονισμούΚινησιοπαθητικός. Aπόφοιτος  CNM College of  Naturopathic Medicine U.K &   University OF AMERICA  (USA). Ο Ανδρέας Αυξεντίου είναι ένας ξεχωριστός-ενθουσιώδης  επιστήμoονας   υγεί ας  ο οποίος εκτελεί εκπληκτικές θεραπευτικές εφαρμογές  προκαλώντας  πάντα θετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες ασθενείς του. Προσωπική ευθύνη στην υγεία -πρόληψη και θεραπεία  είναι η  προ ωθούμενη κεντρική ιδέα  του Ανδρέα Αυξεντίου.
 Είναι  πάντα της άποψης ότι  στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά οφείλεται η  καλή ή όχι. κατάσταση της υγείας του, εκτός από γεγονότα που είναι πάνω από τη θέλησή μας.. 

Πολύ ένθερμος υποστηρικτής και σύντροφος σε αυτόν τον αγώνα  της Νεο-Ιπποκρατικής Σχολής,  συνέβαλε σπουδαία στην προώθηση του σκοπού μας.  Εντυπωσιάζει με το  πολύ  πάθος του για τα ιδανικά του να εργαστεί προς  ένα ενοποιημένο θεραπευτικό  σύστημα  που να εξυπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το εμπορικό συμφέρον.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 00357-99699141

   

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Δράμα- Ελλάδα) : 

Δρ. Φυσιοπαθητικής – Διατροφοπαθητικός-Ορθοπαθητικός. Απόφοιτος  Nεο-Ιπποκρατικής Σχολής ,CNM-College of Naturopathic Medicine U.K  &  University  OF AMERICA USA. Είναι  μια δυναμική παρουσία στο χώρο της φυσικής αφάρμακης πρόληψης & Θεραπείας στην  Θεσσαλονίκη  Ελλάδος όπου  διατηρεί στη Δράμα  Κέντρο Ερευνών και Εφαρμογών  Φυσιοπαθητικών  προσεγγίσεων &  πρακτικών.

Είναι ένας επιστήμονας  με  εξειδικευμένες γνώσεις  και κλινική εμπειρία. Πιστεύει στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό  – ενδιαφέρεται κυρίως για την αποκατάσταση της υγείας του αρρώστου με φυσικά ακίνδυνα μέσα και θεωρεί και κρίνει οποιαδήποτε άλλη δεοντολογία περί εμπορευματοποίησης του αγαθού υγεία ως  απορριπτέα και καταδικαστέα. Είναι της άποψης ότι ο γιατρός η φυσιοπαθητικός  πρέπει να  ψάχνει να βρει τι φορτώνει το αμυντικό και ψυχικό  σύστημα του ασθενούς  και αφού τα  εντοπίσει  συνταγογραφεί  στο άρρωστο  αυτοθεραπευτικές οδηγίες  –  διορθωτικές κινήσεις, όπως αποβολή βλαβερών τοξίνων από τον οργανισμό με την κατάλληλη διατροφή & ψυχοδυναμική παρέμβαση,   ορθοπαθητική  εφαρμογή  και ταυτόχρονα   καθοδηγείται ο ίδιος ο ασθενής να νιώθει υπεύθυνος για τα προβλήματα του και να συμμετέχει στην ολιστική  αυτοθεραπεία του. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2521030665, 6944531010

  

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΡΟΥΣΓΟΣ -(Θεσσαλονίκη-Ελλάδα) 

Dr. Φυσιοπαθητικής & Κλινικής  Γεροντολογίας με Ειδικότητα στη Αντί-γήρανση,  και στην ολιστική αντιμετώπιση ψυχοσωματικών προβλημάτων υγείας με φυσικά μέσα.  Σπούδασε στην Αυστραλία  επί σειρά ετών την Εναλλακτική Φυσική Ιατρική με πάθος και απέκτησε αρκετά Διπλώματα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και την ειδικότητα της Γεροντολογίας (BaHlthSc-Gerontology/Charles Sturt University  and MaClSc-Healthy Aging & Aged Care/Southern Cross University) και έφτασε ακαδημαϊκά ως το Διδακτορικό (PhD-Ind.Board of AM). Δημοσίευσε αρκετά άρθρα και έκανε διαλέξεις με Κοινωνικά και Ιατρικά θέματα. Εργάστηκε πάνω από 25 έτη σε γηροκομεία, ιδρύματα και πρόνοιες. 

Τον  ενδιαφέρει η ολιστική προσέγγιση των  περιστατικών υγείας και όχι  απλά και μόνο η αντιμετώπιση “μυωπικά” των συμπτωμάτων αλλά τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα. Κατα τον Δρ. Βρούσγο  δεν έχουμε “αντιπολίτευση” στην “μονοκρατορία” και “παντοκρατορία” της επικρατούσης χημικής Παστερικής ιατρικής. Δεν υπάρχει δηλαδή η άλλη άποψη, η άλλη γνώμη, ο διάλογος, η κριτική σκέψη και η επικοινωνία με την ολιστική φυσική παραδοσιακή νέο-Ιπποκρατική ιατρική. Έτσι οι άνθρωποι της πλάνης και του οικονομικού συμφέροντος  δυστυχώς θα συνεχίσουν να μας λένε πως το πρόβλημα υγείας μας είναι “αγνώστου αιτιολογίας”, και  εμείς θα τους ακούμε αποβλακωμένοι με δέος καταπίνοντας το ένα χάπι πάνω στο άλλο κι όλο και περισσότερα, και η ζωή συνεχίζεται, κι απ εδώ πάνε κι άλλοι με τα “ιατρογενή” προβλήματα υγείας να αποτελούν την σύγχρονη πανδημία εκτός κι αν υποστηρίξουμε και διαδώσουμε την Φυσιοπαθητική

Email: n_vrousgos@hotmail.co.uk

        Τηλ- 95-100199

Δρ. Παναγιώτης Δρακόπουλος N.D.  (EΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ)

Zone Com Info (info@zone.com.gr)   

Δρ. Γεροντολογίας/Αντιγήρανσης /Φυσικοπαθητικής/ Ομοιοπαθητικός
Διατροφοπαθητικός Αντιφλεγμονώδους Διατροφής
Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής
Υπεύθυνος Μεσογειακής Διατροφικής Ζώνης Ελλάδας και Κύπρου
Μέλος Παγκύπριου Συλλόγου Φυσικοπαθητικών
Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοπαθητικών

 

 

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2023 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual