Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

               ♣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ;
Η Νεο-Ιπποκρατική Σχολή αποκαλύπτει το μυστήριο πίσω απο την αρρώστια.
   
Ποιός μπορεί να μας υποδείξει σήμερα έστω και μια οικογένεια στην οποία να μη υπάρχει ένας η περισσότεροι ασθενείς απο ΚΑΡΚΙΝΟ- ΔΙΑΒΗΤΗ- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ- ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΊΟΥ….-ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΕΙΑ-ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ- ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και μη χειρότερα……..Ποίος μπορεί να μας υποδέιξει ένα τελείως ΥΓΙΗ ΑΤΟΜΟ που να είναι απηλλαγμένο απο κάθε ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΝΟ.

                                                                 ♣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΚΑΝΕΝΑΣ.
Επιτρέψατε μου να δηλώσω ότι δεν συναντάς σήμερα πολιτισμένο άνθρωπο με ΤΕΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ. .
Σήμερα συναντάς ανθρώπους ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ -ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ένεκα της αφύσικης ανθυγιεινής ζωής . Τα νεύρα όλου του κόσμου έχουν έχουν υποστεί κλονισμό, είναι ξεκουρδισμένα και χαλαρωμένα αδύναμα για δράση και ενέργεια,

Σε πολλούς είναι παρατεντωμένα σε σημείο που ο άνθρωπος νοιώθει συνεχή εκνευρισμό με αποτέλεσμα να παρασείρεται απο διαβολικές σκέψεις και σατανικούς διαλογισμούς.

ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ γενικά και ειδικώτερα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. 

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ; ENA ΜΗΔΕΝΙΚΟ μεγάλο ίσο με τη ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΣΦΑΙΡΑ.

ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΠΑΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ-ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…..

Σύμφωνα με στατιστικές το 1870 στο ένα εκατομμύριο ανθρώπων είχαμε 424 θανάτους απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ .
Σήμερα το 2017 πεθαίνουν ημερησίως απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ 20,000 άνθρωποι.
Παρ’ ολα αυτά η ΙΑΤΡΙΚΗ επιστήμη της υγείας προόδευσε. Πολύ προόδευσε!!!!!!! Μπράβο.

Τα πάντα σήμερα εκφράζονται στην γλώσσα των αριθμών. Μιλάμε για Ευρώ, δολάρια, φράγκα, στερλίνες, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και γίνεται ένας σκληρός ΘΕΟΣ που συνθλίβει την Ηθική και τον ανθρωπισμό και την πίστη στον Δημιουργό..

Ο άνθρωπος βλέπει τα πάντα με τον σατανικό φακό της εκμετάλλευσης και του συμφέροντος. Τα πάντα έγιναν επιχειρήσεις. Πολύ λίγοι εκέινοι που πιστεύουν σε κάτι ανώτερο απο το ΩΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και που κατα συνέπεια υποφέρουν απο την ηθική αυτή ξεραϊλα.. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι, απλά περιμένουν να ακούσουν μια φωνή που να τους καλέι σε κάποιο συναγερμό… περιμένουν κάποιο σύνθημα -κάποιο πρόγραμμα που να έχει βάσεις γερές πάνω στο οποίο θα υψωθεί το θαυμαστό οικοδήμηα της αυριανής ανθρωπότητας.

Αυτοί οι λίγοι άνθρωποι που παρέμειναν άνθρωποι περιμένουν και θα περιμένουν απο κάποιο σημείο του ορίζοντα το σάλπισμα που θα ηλεκτρίσει και θα ξυπνήσει τη ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ώστε να συναισθανθεί τη μεγάλη της αποστολή.

Παρα το γεγονός ότι αυτό το ΣΑΛΠΙΣΜΑ ( που δεν είνα άλλο απο τη ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ ) ακούστηκε για λίγο δυνατά -έσβησε όμως η φωνή του πολύ γρήγορα γιατί καταπιέσθηκε απο τα γιγαντιαία συμφέροντα της ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΗΣ  ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ  &που επένδυσαν εκατομμύρια στην ασθένεια των εκατομμυρίων ανθρώπων.

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΤΥΧΙΑ  ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ!

 Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Δρ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Διευθυντής Νεο-Ιπποκρατικής Σχολής)

www.naturopathy.com.cy 

 

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2021 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual