Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Like treat the Likes

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

hipp

 ΝΕΟ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ -Neo-Hippocrates School

AFFILIATED TO UNIVERSITY OF AMERICA (USA)

The Official CNM – Representation in GREECE AND CYPRUS

Από- Ανδρέα Νικολάου -Prof. Dr. Naturopathic Sciences University of America

  & Διευθυντή Νεο-Ιπποκρατικής Σχολής .

naturae@cytanet.com.cy,  00357-99463550

Αγαπητέ αναγνώστη,

Καθήκον επιτακτικόν και ιερόν  κάθε ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του  και ωφείλει να εκτελέσει τον προορισμό του στην ζωή, είναι να διαδώσει, πάσει θυσία κάτι που μετά απο προσεκτική μελέτη και εφαρμογή και εμπειρία ανακάλυψε πως σχετίζεται με την υγεία και την πρόοδο των συνανθρώπων του.

Πρωταρχικός σκοπός όλων των θεραπευτικών συστημάτων είναι η βοήθεια πρός τόν πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Η μοναδική και ποιός τολμά να αμφισβητήσει-επιθυμία του αρρώστου, είναι ως γνωστόν να γίνει  το ταχύτερον καλά. Αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει εις την κρίσιμη στιγμή.

Εχουμε λοιπόν δικαίωμα να στερούμε απο τον άρρωστο τα φυσικά, εναλλακτικά θεραπευτικά συστήματα όπως τη φυσιοπαθητική, βελονισμό, ομοιοπαθητική, κηνησιοπαθητική, Διατροφοπαθητική… κλπ);

«Πιστεύω ότι η ενημέρωση σχετικά με τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους  εκπληρεί μια ανάγκην, γιατί ορισμένες Εναλλακτικές Θεραπευτικές Επιστήμες μπορούν να θεραπεύσουν αρκετές ασθένειες  για τις οποίες η Καθιερωμένη Κλασσική, νομικά κατωχειρωμένη από τον νόμο Ιατρική ΔΥΣΤΥΧΏΣ  δεν μπορεί να βοηθήσει..

Το γεγονός οτι με ένα φυσικό υγεινό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ή με την  τοποθέτηση μιας βελόνας  στο πόδι μπορούν οι  εκπαιδευμένοι εναλλακτικοί  Θεραπευτές να βελτιώσουν αφάνταστα τις λειτουργίες του συκωτιού είναι προφανώς απίστευτο από το ιατρικό κόσμο.

FOOT ACU NEEDLEΤούτο γιατί σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της Φυσιολογίας, δεν μπορεί να έχει καμιά επίδραση.

Η μακροχρόνια όμως εμπειρία αποδεικνύει οτι τούτο συμβαίνει στην καθημερινή  θεραπευτική πράξη.

Σκοπός μας είναι διδάξουμε τον άρρωστο και τον υγιή, τι είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ  και πως μπορεί να θεραπευθεί σωστά και ριζικά σε μια ανώτερη επέμβαση, διάφορη εκείνης που γνωρίζουμε και που αντί για χημικά φάρμακα και νυστέρια, χρησιμοποιεί την έμφυτη ενεργητικότητα, τη δυναμική θεραπευτική ενέργεια, που έδωσε ο Πάνσοφος Δημιουργός στα πλάσματα του, μή αδικώντας και τον αγαπημένο του άνθρωπο, το τελειότερο των δημιουργημάτων, το τελευταίο της ορατής δημιουργίας, που αποτελεί και την κορονίδα της κτίσεως.

Καιρός είναι να μάθει ο κόσμος οτι Δημιουργία και Προνοια είναι ενέργειες του Θεού, οι οποίες αλληλοεξαρτώνται και αλληλοσυμπληρώνονται. Ο Θεός εδημιούργησε τον κόσμον και ώρισε νόμους, τους Φυσικούς δια να κυβερνάται ο κόσμος, αλλά δεν άφησε τον κόσμον να προχωρεί και να εξελίσσεται βάσει των φυσικών μόνον νόμων, αλλα στέκει επάνω απο το δημιούργημα του, ο ίδιος ο σοφός Δημιουργός  και το επιβλέπει, το κατευθύνει και  οσάκις χρειάζεται, επεμβαίνει ο ίδιος δια να καθοδηγήσει αυτό εις την εκπλήρωση των σοφών και υψίστων σκοπών που ώρισε δι’αυτό.

« Υμών δε και αι τρίχες της κεφαλής πάσαι ηριθμημέναι εισί.» γράφει η Αγία Γραφή. Τόση είναι η πρόνοια του Θεού.

«Υπάρχομεν (εν τω Θεώ) ζώμεν και κινούμεθα και εσμέν» (Πράξ.ιζ 28) . Ο Θεός είναι η Αρχή του είναι, της ζωής και της κινήσεως των πάντων. Είναι ο Μέγας Θεραπευτής.

Επιστροφή στο Θεό, και στους νόμους του,τους Φυσικούς και Ηθικούς νόμους, τους οποίους όρισε για να κυβερνάται ο κόσμος.

Αποσκοπούμε στο να διδάξουμε τον κόσμο οτι η λειτουργία της ζωής ενεργεί σύμφωνα πρός τον Αιώνιον Νόμον, του οποίου οι λειτουργίες δεν σφάλλουν ποτέ και ούτε παραβαίνουν κανένα νόμο, διότι κυβερνώνται απο σταθερά στοιχεία και όλες οφείλουν να εναρμονίζονται πρός τους νόμους που τις διέπουν και πρός τον απόλυτον έλεγχον, απο τον οποίον δεν μπορούν ποτέ να διαφύγουν.

Οταν ο άνθρωπος παραβιάσει τον Φυσικόν Νόμον, η συνέπεια της παραβάσεως, δηλ. η τιμωρία εκδηλώνεται στον παρβάτην.

Οταν, λοιπόν, ο άνθρωπος ζεί ένα τρόπο ζωής που δεν προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του Φυσικού νόμου, η ΥΓΕΙΑ κλονίζεται και τα συμπτώματα του εκφυλισμού αρχίζουν να εκδηλώνονται στο σώμα και στην ψυχήν.

Αυτά τα συμπτώματα του εκφυλισμού στον ζωντανό οργανισμό είναι ο,τι ο άνθρωπος έμαθε να ονομάζει αρρώστια (ενόχληση) και στην άγνοια του βέβαια προσπαθεί να καταστείλει και να θεραπεύσει με τεχνικές επεμβάσεις- φάρμακα,ορρούς, δηλητήρια κλπ…-χωρίς να γνωρίζει πως η παθολογική εξέλιξη κάθε χρόνιας αρρώστιας οφείλεται στην «ΘΕΡΑΠΕΙΑ» κάποιας ΟΞΕΙΑΣ μορφής της αρρώστιας (κρυολόγημα, ευκοιλιότητα, πόνος, αδιαθεσία κλπ που στην πραγματικότητα δεν έχουν προορισμόν να βλάψουν το σώμα παρά, κάτω απο τον έλεγχον του Φυσικού Νόμου, ενεργούν για τον καθαρισμόν του οργανισμού και να τον απαλλάξουν απο τα συσσωρευμένα δηλητήρια και τοξίνες, που έχουν εναποθηκευθεί στα διάφορα μέρη του σώματος και που έχει ο ίδιος άνθρωπος δημιουργήσει με τον κακόν τρόπον ζωής του.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΓΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.

Ποτέ άλλοτε αυτό το μήνυμα δεν εύρισκε τόση απήχηση, όση σήμερα. Παντού σε όλο τον πολιστισμένο κόσμο, ό άνθρωπος επιχειρεί να ξαναγυρίσει στις φυσικές ρίζες του. Ζητά να αποκτήσει πάλι ότι έχασε, στην προσπάθεια του να επιβιώσει.

Η σύγχρονη Ιατρική είναι το μεγαλούργημα του. Αλλα συχνά και το Βατερλώ του. Πλαϊ-πλάϊ η-Κλασσική θεραπεία και ο Θάνατος. Ο,τι τον γιατρεύει μπορεί και να τον σκοτώσει. Το ίδιο φάρμακο που καλμάρει μια αρρώστια γεννά αργά ή γρήγορα μια άλλη. Φάρμακο και φαρμάκι σε κοινή συσκευασία. Εσύ το παίρνεις για το καλό και ό άλλος για να πεθάνει.

Είναι καιρός συνειδητοποιήσουμε τα τραγικά σφάλματα μας και να οδηγήσουμε τα πράγματα προς στην ομαλότητα και την αρετήν. Είναι καιρός να μεταβάλουμε τις πηγές του κακού σε πηγές του καλού.

Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει σήμερα, τώρα αμέσως, πως όταν αρρωσταίνει πρέπει να προσπαθεί να απομακρύνει τις αιτίες και να αλλάζει τις συνθήκες που προηγούνται της αρρώστιας και όχι να θεραπεύει τα συμπτώματα, γιατί με αυτό τον τρόπο, δηλαδή τον πόλεμο ενάντια στα συμπτώματα, είναι σαν να σβύνει τα Φωτεινά σήματα κινδύνου και να περιμένει την καταστροφή του.

Δυστυχώς ο χρόνος είναι αδυσώπητος . Δεν μπορούμε να περιμένουμε χρόνια να εφαρμόσουμε τους φυσικούς νόμους πρόληψης και θεραπείας.

Δεν πρέπει να  πολεμούμε τα συμπτώματα, να σβύνουμε τα σήματα κινδύνου που στέλλει ο αρρωστημένος οργανισμός  μας με στόχο  μια προσωρινή ανακούφιση η θεραπεία.. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά γιατί πρόωρα, και απροσδόκητα η ζωή θα σβύσει χωρίς κανένα σήμα κινδύνου.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Το Φυσιοπαθητικό σύστημα υγείας δεν  πρέπει σε καμιά περίπτωση να φοβίζει την Κλασσική Ιατρική διότι δεν αποσκοπεί εις το να την καταργήσει ή να την αντικαταστήσει αλλα ζητά να συνδυαστεί μαζί της  για να βοηθήσει σε μια πιο πετυχεμένη ,μη τοξική θεραπεία, μια φυσική ριζική θεραπεία.

Η Φυσική θεραπευτική που κυρήττει και παρακολουθεί τους θείους και παντοδύναμους Φυσικούς Νόμους   που απο καταβολής κόσμου έχουν χαραχθεί μέσα μας-είναι ανάγκη επιβεβλημένη να κηρυχθεί και εφαρμοσθεί παντού, για την πρόληψη και την ριζική θεραπεία όλων των ασθενειών.

Η Φυσική Υγιεινή Θεραπευτική Αγωγή, αρχαίον και γνήσιον Ελληνικόν Φώς, έχουσα την αρχήν της εκ του αθάνατου Ιπποκράτους, διακυρύττοντας παντού το «Φύσις Νούσων Ιατρός» και «Φύσις εξαρκέει πάντα πάσιν»»,ακολουθούσα πιστώς τους νόμους της Φύσεως και το « Τη Φύσει ζήν τουτ’εστι κατ’αρετήν ζήν» το οποίον διεκήρυττε ο διάσημος φιλόσοφος μας Ζήνων ο Κιτιεύς, ύψωσε δημόσια την φωνήν της, εναντίον των καταχρήσεων και του εκφυλισμού, της Λερναίας Υδρας της εποχής μας.

Κρούεται ο  κόδωνας του κινδύνου, που είναι ομολογουμένως αναπόπτρεπτος δι’εκείνους που διάγουν αφύσικον και ανήθικον ζωήν και είναι έρμαιον των ολέθριων συνηθειών των. Η Φυσική Υγιεινή Επιστήμη υποδεικνύει και διδάσκει τον τρόπον δια του οποίου,« με ένα δράμι πρόληψη, μπορούμε να αποφύγουμε ένα τόνο θεραπεία.»

Πόσον προτιμότερον και ευεργετικότερον, λοιπον, θα ήταν για την κοινωνίαν, αν αυτή η Νέα Ιπποκρατική Επιστήμη της Υγείας αντί να καταδιώκεται όπως συμβαίνει πολλές φορές, εγίνετο αντικείμενον μελέτης,ειλικρινούς παρακολουθήσεως και εφαρμογής, εκ μέρους των επιστημόνων μας, πρός περιφρούριση της πολύτιμου υγείας του λαού μας.

Πολλές φορές ,ορισμένα γεγονότα καταπολέμησης της Φυσικής   Θεραπείας και γενικά της Φυσικής Υγιεινής, προξενούν θλιβερήν εντύπωση εις τις χιλιάδες μπορώ να πω υποστηρικτές ,όχι διότι υπάρχει φόβος ότι θα ευρεθεί Νόμος να καταδικάσει τους Νόμους, τους Φυσικούς Νόμους, τους Νόμους του Θεού, καθ’ ότι το τοιούτον δεν κατέστη δυνατόν σε κανένα μέρος του κόσμου-αλλά διότι κατ’ αυτόν τον τρόπον γίνεται αντιληπτό ότι δεν επεκράτησε ακόμη πνεύμα κατανοήσεως και έντιμου συνεργασίας μεταξύ των δύο Κλάδων της  φυσικής Θεραπευτικής επιστήμης,  και Φαρμακευτικής Ιατρικής , πράγμα το οποίον, επερίμενεν εναγωνίως, κάθε λογικός άνθρωπος που επερίμενε  ριζικήν βελτίωση της Υγείας του.

Εκτός εαν ακόμη επικρατεί η αντίληψις ότι, η μεν Φυσική Υγεινή Θεραπεία,είναι εγκληματική άγνοια των νόμων του Θεού, των φυσικών νόμων,που διέπουν την ζωή και την υγείαν και η επίσημος Ιατρική είναι αλάνθαστος εφόσον κέκτηται νομικά δικαιώματα και μπορεί να καταπολεμά την Φυσικήν Θεραπευτική Επιστήμην.

DOCTOR EXAMINES

Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Συμβατική Ορθόδοξη Ιατρική απο μόνη της αδυνατεί να δώσει λύση σε πολλά προβλήματα υγείας και οι ασθενείς αναζητούν απελπισμένα εναλλακτικέςλύσεις με τις οποίες εξ ‘οσων φαίνεται είναι ικανοποιημένοι.

Είναι βέβαιο ότι  ΟΥΤΕ Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΑΤΡΙΚΗ  ΟΥΤΕ Η ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ  έχουν λύση για όλα τα πρπβλήματα υγείας του κόσμου, γιαυτό καλό είναι να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

Πιστεύω ότι η δράση του Συμβατικού ιατρού και  του Εναλλακτικού /Φυσικού Θεραπευτή ομοίως  πρέπει να καθορίζονται απο το συμφέρον του ασθενούς. Σε καμιά περίπτωση να βλάπτεται το συμφέρον του ΑΡΡΩΣΤΟΥ.
Η αλληλοσυνεργασία εμφανίζεται αναγκαία. Είναι εγκληματικό εν ονόματι της επιστημονικοφάνειας και φανατισμού ως προς την θεραπεία,να αποκλείουμε απο τον άρρωστο άλλα θεραπευτικά συστήματα που θα μπορούσαν να αποβούν γιαυτόν ευεργετικά.

Για να μπορέσει τελικά η ιατρική  να ανατποκριθεί στις σημερινές  επιβεβλημένες ανάγκες της κοινωνίας μας πρέπει να διευρυνθεί με καινούργια θεραπεςυτικά συστήματα, και παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας  που να σέβονται την βιολογική δομή του ανθρώπινου οργανισμού, και να πράττει σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του Πάνσοφου Κατασκευαστή Δημιουργού.

 

 

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

NATURE HEALS
NATURE HEALS

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

© 2021 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual