Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

hippocrates examines

ΝΕΟ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉΣ ΑΓΩΓΗΣ

64, Βασιλέως Γεωργίου ‘Β’ Dalas Crt. Λεμεσός 3077-

Τηλ- 99-463550, 25, 573552

Τώρα έχεις επιλογή!

ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ 

ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

27 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΠΡΑΞΗ-ΘΕΩΡΙΑ-ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -Δρ. PhD Φυσιοπαθητικών Επιστημών

( Ομοιοπαθητική-Βελονισμός-Ορθοπαθητική-Ορθομοριακή διατροφή-Ψυχοσωματική Αγωγή)..

64, Βασιλέως Γεωργίου Β’ Dalas Crt. Πέτρου & Παύλου, Λεμεσός 3077,   Τηλ- 99-463550, 25-573552,  naturae@cytanet.com.cy  

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: 

 • Βιο-Ηλεκτρονικό Τσέκ-Απ.,Υγείας

 • Θεραπεία Γενικών Πόνων

 • Φυσιοπαθητική

 • Κινεζικός Βελονισμός

 • Διατροφοπαθητική

 • Ομοιοπαθητική

 • Κινησιοπαθητική-Ορθοπαθητική

 • Ψυχοσωματική Υγιεινή Αγωγή

Φύσις  είναι των Ασθενών Ιατρός «Ιπποκράτης»

ΩΦΕΛΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ  ΦΥΣΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗσε όλα τα οργανικά συστήματα και θεραπεύσιμες ασθένειες:

 • Ανοσοποιητικό σύστημα,

 • Νευρικό,

 • Καρδιαγγειακό,

 • Πεπτικό,

 • Νεφρικό,

 • Αναπαραγωγικό,

 • Ορμονικό,

 • Μυϊκό,

 • Σκελετικό,

 •  Ρύθμιση

 •  Αποκατάσταση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ: παχυσαρκία, βουλιμία, ανορεξία…

ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ: Κάπνισμα, φάρμακα, αλκοόλ, ναρκωτικά, κακή διατροφή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

* Σαν θεραπευτικό σύστημα  έχει και αυτό τα όρια του ,τα οποία καθορίζονται απο την κατάσταση του αρρώστου,και μάλιστα όχι τόσο απο την έκταση του προβλήματος της υγείας του, αλλά κυρίως απο δύο ‘άλλους σημαντικούς παράγοντες: την αναστρεψιμότητα των βλαβών, την δυνατότητα του αρρωστημένου σώματος να αντιδράσει στην ασθένεια, την κράση του, την ζωτική δύναμη του, την αυτοσυντηρητική του ενέργεια.*

ΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Ειδικό Ξεχωριστό Θεραπευτικά Πρωτόκολλο για την δική σας Περίπτωση. Ειδικό αξιολογημένο Πρόγραμμα Διατροφής, Βιοηλεκτρονικός  Υπολογιστής ανισορροπιών ενέργειας οργάνων του σώματος, Συσκευή θεραπευτικών συχνοτήτων., Βελονισμός, Ομοιοθεραπευτικές ουσίες & Κινησιοπαθητικές τεχνικές. ψυχοπαθητικές φυσικές ουσίες, φυτοθρεπτικές κυτταρικές ουσίες, Νευροσπονδιλική  & Ιεροκρανική διευθέτηση.

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ;

Πρόκειται για μια πολυπλευρική θεραπευτική μέθοδο πρόληψης και θεραπείας, πλήρως ενσωματωμένης και έμφυτα προσαρμοσμένης με τη φύση του ανθρώπου. Εστιάζει την προσοχή της στην εσωτερική ενδογενή φύση της θεραπευτικής διεργασίας. Εστιάζεται στη σωστή ενεργοποίηση των έμφυτων θεραπευτικών μηχανισμών των οποίων η σωστή διαχείριση μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας.

Πώς λειτουργεί η Ενοποιημένη Μέθοδος;

Όταν ειδικές περιοχές η σημεία της περιτονίας, των μυών και των αισθητήριων νευρώνων διεγείρονται με επιδεξιότητα με την ειδική αυτή μέθοδο, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα αποστέλλεται προς το κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκέφαλο νωτιαίο μυελό), με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι ενδορφίνες και οι εγκεφαλίνες ( φυσιολογικά παυσίπονα από τον εγκέφαλο) και άλλες νευροδιαβιβαστικές ουσίες (ουσίες που τροποποιούν τα νευρικά ερεθίσματα), με ρυθμιστική ικανότητα και θετικές επιδράσεις σε ένα ευρύ φάσμα των διαταραχών και των συστημάτων του σώματος (άμυνας, νευρικού, μυοσκελετικού, πεπτικού, ορμονικού, αισθητικού, ουρογεννητικού, κυκλοφοριακού, αναπνευστικού, του λεμφικού, και του δέρματος.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα παράγει φυσιολογικά όλα τα προληπτικά και θεραπευτικά φάρμακα που δίνονται αυτόματα στο σώμα σας στο σωστή στιγμή και στη σωστή δόση όταν χρειάζεται για να σας φέρει πίσω στη φυσιολογική κατάσταση.

Πληροφοριακά τα τεχνικά χημικά φάρμακα και οι συνθετικές, χημικές ουσίες επιτίθενται στο νευρικό σας σύστημα.

Μετά από μία παρατεταμένη χρήση, τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου σας παύουν να λειτουργούν κανονικά. Επειδή λαμβάνουν αυτά τα μη φυσιολογικά φάρμακα το σώμα σας σταματά να παράγει τις δικές σας φυσιολογικές ενδορφίνες, εγκεφαλίνες και τους νευροδιαβιβαστές που είναι ο ι χημικές ουσίες του εγκεφάλου με τις οποίες επικοινωνεί με το υπόλοιπο σώμα σας δίνει θεραπευτικές οδηγίες, ρυθμίσεις, τροποποιήσεις, πρόληψη και θεραπεία μέσα στα όρια της δύναμης του κάθε οργανισμού ξεχωριστά..

Η σωστή επιδέξια διαχείριση παρασκευής φυσιολογικών ενδογενών φαρμάκων (ενδορφίνες, δυνορφίνες,  εγκεφαλοκίνες) απο τον Εγκέφαλο μέσω: του Βιοσυντονιστίκού Υπολογιστή Συχνοτήτων, Βελονισμού, Ωτο βελονισμού, Ηλεκτρομαγνητισμού, της Ορθομοριακής  διατροφής, Ορθοπρακτικής και Ομοιοπαθητικής. (Εφαρμογή ανάλογα με την περίπτωση μέσα στα όρια της εφαρμοζόμενης μεθόδου.

Οι Ενδορφίνες· Εγκεφαλοκίνες & Αυνορφίνες έχουν 200 φορές ισχυρότερη επίδραση από την μορφίνη σύμφωνα με το ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ του Καθηγητή ΤΟΡΤΟΡΑ.Ο ενδορφίνες και εγκεφαλοκίνες είναι τα φυσικά φάρμακα που παρασκευάζει ο εγκέφαλος στο εργαστήριο του κατά παραγγελία για να θεραπεύσει η προλάβει τις αρρώστιες, αρκεί ο ειδικά εκπαιδευμένος Θεραπευτής να πατήσει ένα κουμπί πάνω στο σώμα για να στείλει την κατάλληλη ηλεκτρονική ερεθιστική εντολή στον εγκέφαλο μέσω του νευρικού συστήματος.

Τα φυσιολογικά φάρμακα που παρασκευάζει ο Εγκέφαλος & Νευρικό Σύστημα είναι:

Εγκεφαλοκίνη : Φυσικό παυσίπονο, αντιαγχωτικό,  αντιστρέςς

Ενδορφίνες:  Ρυθμιστές της ζωήςτων κυττάρων,μεσολαβητές, παυσίπονες ουσίες..

Σεροτονίνη :  δυνατό παυσίπονο, για τη διάθεση ,ύπνο, κόπωση, προσοχή, συμπεριφορά, συναισθήματα, ένταση,αγωνία όρεξη, θερμοκρασία,.

β -Ενδορφίνη νευροορμόνη παράγεται στον υποθάλαμο , ισχυρό όπλο κατα του πόνου. Το επιδέξιο ορθό ερέθισμα αυξάνει στο εκατονταπλάσιο την β-ενδορφίνη.

Μελατονίνη ουσία, ορμόνη που επηρεάζει με ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο την ανθρώπινη συμπεριφορά και παράγεται από την επίφυση. Προστατεύει το DNA κυττάρων και το σώμα από τις βλάβες της ραδιενέργειας, μειώνει την χοληστερίνη.

Ντοπαμίνη– φάρμακο για την μάθηση και την ευχαρίστηση,σέξ.. Συνδέεται με την ψύχωση και την σχιζοφρένεια, εξαρτήσεις (ναρκωτικά). Χαμηλή τιμή της ντοπαμίνης προκαλεί πάρκινσον.

Σημείωση: Όλες οι ασθένειες θεραπεύονται αλλά όχι όλοι οι ασθενείς! Τα ιατροχημικά φάρμακα και ιατρικές παρεβάσεις αποδεκτά στις επείγουσες και έκτακτες σοβαρές παθολογικές καταστάσεις και στα πολύ προχωρημένα στάδια της αρρώστιας Ανάμεσα στα δύο κακά διαλέγεις το λιγότερο κακό..

Το ενοποιημένο φυσιοπαθητικό  σύστημα επιδιώκει την  πρόσθεση δυνάμεων και ενέργειας, διευκόλυνση και προώθηση  των έμφυτων αυτοθεραπευτικών  μηχανισμών του οργανισμού.

(2)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ- Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ

TEST PICT

 

ΒΙΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ

Φυσιοπαθητικής Αξιολόγησης Υγείας

Τηλ- 99-463550, 25-573552

Η Πρόληψη είναι η πιο σωστή θεραπεία

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

Χωρίς Χημικά φάρμακα η Εγχειρήσεις

Έλεγχος Λειτουργιών του Οργανισμού με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΥΡΟ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΥΨΗΛΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Στόχοι:

(1)  Η αναγνώριση των προβλημάτων, ώστε να διαπιστωθεί εάν το σώμα βρίσκεται σε παθογόνο στρέςς,  αλλεργική η παρασιτική η διατροφοδυσανεκτική κατάσταση σε αδυναμία, η ανισορροπία.

(2) Η αναγνώριση των ενεργειακών διαταραχών ώστε να εκτιμηθεί η δυνατότητα των ανοσοποιητικών και αμυντικών μηχανισμών για αποτελεσματική πρόληψη και θεραπεία του οργανισμού.

(3) Προσδιορισμός του τι χρειάζεται το σώμα για να επιστρέψει στην υγεία (Φυσικά θρεπτικά συστατικά, αποτοξίνωση, τόνωση η αποδυνάμωση). Μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την περίπτωση: Φυσική Διατροφή, Ομοιοπαθητική, Βελονισμός, Κινησιοπαθητική, Ορθομοριακή)

Το Βιοενεργειακό  αυτό Τέστ ισοδυναμεί με ένα υπερβολικά ευαίσθητο TΣEKAΠ φυσικής αφάρμακης  προσέγγισης. Εντυπωσιακή η συμβολή του και στη πρόληψη και στη θεραπεία.

      Πληροφορίες: Ανδρέας Νικολάου Δρ. (PhDD) –Τηλ- 99-463550

30 χρόνια εμπειρία –πράξη και θεωρία-Ασφάλεια και  αποτελεσματικότητα.

 

99-463550, naturae@cytanet.com.cy

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2021 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual