ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ

Και προσκυνήσωσιν ενώπιον αυτού Πάσαι α Πατριαί των Εθνών

(Ψαλμός Κ.α. στ. 28

 O Ιησούς Χρστός  ο μόνος Παγκόσμιος Κυβερνήτης  με τα λόγια και τις πράξεις Του μας διδάσκει ότι η εξουσία δεν είναι ισχύος και συμφερόντων, αλλά διακονίας, ότι η ελευθερία δεν στηρίζεται στα όπλα και στη βία, αλλά στην απαλλαγή από το υλιστικό φρόνημα, ότι η ισότητα προκύπτει από τη μετάνοια και την αγάπη, όχι από τη λογική των κάθε εποχής ισχυρών. Τούοτι είναι  μια διαρκής υπόμνηση για το αβάσιμο της λογικής των υλιστών και των ηδονιστών. ..

 

 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΘΡΟΠΟΤΗΤΑ

Οι κυβερν’ητες  θα πρέπει  να γνωρίζουν  ότι στη δικαιοσύνη η ταπεινοφροσύνη και η μετάνοια νικάνε τις γνώσεις, την τυπολατρία, και τα υλικά αγαθά. 

Οι τελώνες και οι πόρνες – οι «ταπεινοί τη καρδία» –είναι για τον Παγκόσμιο κυβερνήτη Ιησού Χριστό πρόσωπα πιο σημαντικά από τους αλαζόνες τηρητές του Νόμου, τους πλουσίους άρχοντες και τους ισχυρούς της γης.  

Να μή ξεχνάμε ότι ως μαθητές Του ο Θεάνθρωπος  δεν επιλέγει τους σοφούς της εποχής του, αλλά απλοϊκούς ψαράδες… Όπως γράφει στους Κορινθίους ο Παύλος, ο Θεάνθρωπος διάλεξε τους θεωρούμενους ανόητους για να ντροπιάσει τους σοφούς, και τους ανίσχυρους για να ντροπιάσει τους ισχυρούς. Αυτά, που από την εποχή του Παύλου εθεωρούντο ανοησίες, παραμένουν ακλόνητα σε αξία μηνύματα για μια βιώσιμη ανθρωπότητα.

 

 

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η πιο θεαματική υπόσχεση που έχει δώσει ποτέ κάποιος σε άλλους! Αλλά… ο Ιησούς Χριστός όχι μόνο προέβλεψε την ένδοξη εμφάνισή Του στα σύννεφα, είπε και πολύ ξεκάθαρα πότε θα γινόταν! 

Γιατί ο Υιός του Ανθρώπου θα έρθει στη δόξα του Πατέρα Του με τους αγγέλους Του και μετά θα ανταποδώσει τον καθένα σύμφωνα με τα έργα του. 

Η ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΉ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!

 Όταν ο Ιησούς Χριστός περπάτησε στο πρόσωπο της γης, έκανε μια εκπληκτική ανακοίνωση στους ακολούθους Του: Θα εμφανιζόταν στα σύννεφα του ουρανού, στη δόξα του Πατέρα, συνοδευόμενος από στρατιές αγγέλων σε μια φλεγόμενη φωτιά. Όταν συνέβαινε αυτό, θα αποκαλυπτόταν ως ο Βασιλιάς των βασιλιάδων και θα έπαιρνε τη θέση της εξουσίας Του στο βασίλειο του Θεού. Έπειτα θα εκδικούσε και θα ανταποδώσει τον καθένα σύμφωνα με τα έργα του. Ουάου… 

Ο Ιησούς Χριστός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας σχετικά με το χρόνο της έλευσης Του .Για παράδειγμα, ενώ ο Ιησούς κήρυττε στο εβραϊκό ακροατήριό Του, ανακοίνωσε τον ερχομό Του στα σύννεφα και είπε έντονα πότε θα συνέβαινε:

«

 

UNIVERSITY OF AMERICA (USA)
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

NATURE HEALS
(English) ΟΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

NATURE HEALS
ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
(English) 99-463550 ΓΙΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
(English) 99-463550 ΓΙΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Αν υποφέρετε απο Αρθρίτιδα, Ρευματοαρθριτιδα, Πόνος στον Αυχένα, στη Μέση η Σπονδυλική Στήλη, Ημικρανίες , Πονοκεφάλους, Ζάλες, Ιλίγγους, Πόνος στα χέρια, στους ώμους , στα πόδια.....
Τηλεφ. 99-463550

© 2024 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual