“Ιδού, σου δίνω τη δύναμη να πατάς σε ερπετά και σκορπιούς, και πάνω από όλη τη δύναμη του εχθρού: και τίποτα δεν θα σε βλάψει.”

(Λουκάς 10:19

Με στόχο τη ΝΙΚΗ της Ορθοδοξίας,του Κυπριακού Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

         ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

         ΑΔΙΑΠΡΑΗΜΑΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ:

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-
ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ  ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

        ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΣΤΕ

κατά των τυραννικών καθεστώτων  υπερασπιζόμενοι το πιο πολύτιμο πράγμα, τη ζωή και την υγεία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αρχές και αξίες. Το κράτος θα πρέπει να είναι εγγυητής δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και ανάπτυξης, για όλους τους πολίτες του.

Στόχος μας είναι να εκφράσουμε το εθνικό, δημοκρατικό, πατριωτικό συναίσθημα του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ αντιμετωπίζοντας με μαχητικότητα και ασυμβίβαστο πνεύμα τα κρίσιμα κοινωνικά και ευαίσθητα εθνικά θέματα προς όφελος του λαού.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ερχόμαστε να δράσουμε ακριβώς σε μια στιγμή, που η επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας βρίσκεται αν όχι μέσα στα σπίτια μας, τουλάχιστον έξω από την πόρτα μας.

Καλείσθε να συμπαραταχθείτε 

και να μας ενισχύσετε.

η αποχή μας από αυτούς τους αγώνες ισοδυναμεί με προδοσία των ιδεών μου, των υποσχέσεων και προσδοκιών για μια καλύτερη ζωή, για μας, τα παιδιά μας και για ολόκληρη την κοινωνία.

ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

Ναι, θα πρέπει τώρα, σήμερα, όλοι να κατανοήσουμε, ότι όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο.. Ο κόσμος, δεν κατάλαβε τόσα χρόνια ότι κάποιοι προσπαθούσαν να τον ξεγελάσουν. Δεν υπάρχει η πληροφόρηση στο ευρύ κοινό, γιαυτό ο κόσμος βρίσκεται σε απόλυτη άγνοια.  Ναι, έχουμε έναν πόλεμο, αυτό το νοιώσαμε και το καταλάβαμε. 

Ο πόλεμος αυτός όμως για τον οποίο σκεπτόμαστε συναισθηματικά, μη γνωρίζοντας την αλήθεια, είναι καταστροφή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

Για να σωθούμε πρ΄πει να συνειδοτοποιήσουμε  κάποιες βαρυσήμαντες αλήθεις. 

Αγαπητέ φίλε και φίλη,για ο,τι έγινε και θα γίνει, δεν φταίνε οι γονείς μου,οι κυβερνωντες, ή ο Θεός, αλλα φταίω Ε Γ Ω ο ίδιος, γιατί δεν έπραξα ο,τι έπρεπε και ο,τι μπορούσα για να αποτρέψω τη σημερινή τεχνητή δυστυχία.

Ο πολίτης είπε ο Αριστοτέλης που δεν ενδιαφέρεται για την . πολιτική,δηλαδή για κοινές υποθέσεις και τα κοινωνικά προβλήματα δεν είναι καλός πολίτης,αλλα κακός και επιζήμιος πολίτης.

Δεν κινδυνεύουμε απο τα πολλά κόμματα αλλά απο την ανυπαρξία τίμιων ικανών κομμάτων με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε εν γνώσει μας να ψηφίζουμε εκ νέου τα ίδια πολιτικά κόμματα ή τα ίδια πρόσωπα με νέο κομματικό όνομα που κυβέρνησαν τον τόπο και μας οδήγησαν στον όλεθρο.

Κάτω απο δραματικές κοινωνικές συνθήκες που ζούμε σήμερα, η πολιτική άγνοια, η αδιαφορία, η αδράνεια και η ανεύθυνη ψήφος ισοδυναμούν με ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ιερού αγώνα για τη σωτηρία και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Για να υλοποιήσουμε τους ανθρωπιστικούς στόχους του  Κινήματος μας θα πρέπει καθημερινά να κάνουμε αυστηρό αυτοέλεγχο και να εξετάζουμε την πρόοδο του.

Τί πράξαμε,τι έπρεπε να πράξουμε, τι δεν πράξαμε, γιατί δεν το πράξαμε. Τι πρόγραμμα έχουμε για τις επόμενες ώρες και ημέρες;

Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τον ιερό σκοπό του  Κινήματος δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε ένα λεπτό αναξιοποίητο. Δεν φτάνει εργαζόμαστε μόνο εμείς οι ίδιοι, αλλα χρειάζεται να ενημερώνουμε και τους ευρισκόμενους, σε χειμερία νάρκη αδιαφορίας και αναισθησίας,συνανθρώπους μας,ώστε να αγωνιστούν και εκείνοι μαζί μας.

Να γίνουμε αλιείς ανθρώπων. Κοινοί οι κίνδυνοι για όλους,κοινό το ΧΡΕΟΣ,κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας.

 

UNIVERSITY OF AMERICA (USA)
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

NATURE HEALS
(English) ΟΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

NATURE HEALS
ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

© 2023 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual