Το Κίνημα ΝΙΚΗ είναι είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων της Κυπρικαής Δημοκρατίας σύμφωνα με τον Περί Πολιτικών Κομμάτων Νόμο (Νόμος 175 (1) 2012-Άρθρο 3(4) στις 22 Οκτωβρίου 2021

 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ:

  1. Της Ελληνορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης & Πατρίδας
  2. Της Παραδοσιακής Οικογένειας και Ανθρώπινης Φύσης
  3. Της Φυσικής Υγείας, Πρόληψης και Θεραπείας
  4. Της Ελευθερίας, ελευθερίαςς λόγου, Δικαίου, Δικαιοσύνης και Ισονομίας.
  5. Κράτος Δικαίου & Πρόνοιας, Αξιοκρατίας, Ανθρώπινης
  6. Αξιοπρέπειας και Σεβασμού προς τον Άνθρωπο 
  7. Υπεράσπιση και άμεση υποστήριξη των φτωχών,των νεοπτωχων, των ανάπηρων, των αδυνάτων και μη προνομιούχων και των αδικημενων απο τις πολιτικες αυθαιρεσίες.
  8. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ
  9. ΌΧΙ: Στην Υποχρεωτικότητα, στη Σκλαβοποίηση και απαξίωση του Ανθρώπου.
  10. ΟΧΙ σε προσκυνοχάρτια και Μνημόνια υποταγής
  11. ΌΧΙ στη Νέα Τάξη Υποταγής και υποδούλωσης στον Αντίχριστο.
  12. ΌΧΙ: Εμβολιασμό COVID-19, στον πιθηκοϊό η άλλο ιό.
  13. ΌΧΙ: στην Ηλεκτρονικη δικτατορια- Τεχνητή Νοημοσύνη, Απόλυτο έλεγχο και Μεταανθρωπισμό.
  14. ΌΧΙ στην Τεχνητή Υγεία.
  15. ΌΧΙ Διαστροφή στην Παιδεία και Ανθρώπινη Φύση
  16. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Το Κίνημα Νίκη κτυπάει συναγερμό. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Βρισκόμαστε στο χείλος της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και κινούμαστε στη λάθος κατεύθυνση. Ο κόσμος μας δεν βρέθηκε ποτέ υπό μεγαλύτερη απειλή. Ούτε ήταν πιο διχασμένος, πιο άρρωστος, και πιο οικονομικά εξαθλιωμένος.

Ο νέος πρόεδρος οποίος και να είναι απλά θα καλωσορίσει το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΈΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ για να εισβάλλει στη ζωή, στη νοοτροπία και στην καθημερινότητά μας και μας επιβάλει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΙΑ-ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ -ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.

 Βαδίζουμε ολοταχώς προς την οριζόντια επέκταση της ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ και των ακραίων ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ.

Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ακόμη σφυρίζουμε αδιάφορα και κοιτάζουμε το δάχτυλο κι όχι την πραγματικότητα που μας δείχνουν πλέον ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές.

Ολα αυτά έρχονται πλέον ΒΙΑΙΑ, διότι η πανδημία έγινε η χρυσή ευκαιρία να περάσει στην κοινωνία η αντίληψη του “ΚΡΑΤΟΥΣ- ΠΡΟΣΤΑΤΗ” που λειτουργεί μόνιμα ως “ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ” ώστε να επιβάλλει αυτά που θέλει, όπως τα θέλει, για όσο καιρό θέλει.

Στην πραγματικότητα έχουμε μια βίαιη εισβολή του “κρατισμού” με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της ατομικής, ΚΟΙΝΩΝΙΚΉς ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ME ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ:

(α) ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

(Β) ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

(Γ) ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ

(Δ) ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ & ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Θα πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι η Παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν πλέον ΑΝΘΡΩΠΟ με όνομα αλλά άτομο με αριθμό. Ο άνθρωπος η κορωνίδα της Δημιουργίας χωρίζεται σε 3 κομμάτια( Στομαχι-Εντερα και Σεξουαλικά όργανα για κατανάλωση συνθετικής τροφής και χημικών τοξικών φαρμάκων που θα κατασκευάζονται από τις γιγαντιαίες επιχειρήσεις της GLOBAL COMPANY LTD.

Θα πρέπει να μάθει ο λαός ότι ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η μείωση του πληθυσμού και αντικατάσταση του με τον ούτω καλούμενο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟ δηλ. ένα άνθρωπο χωρίς ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ που θα ελέγχεται πλήρως από ένα ΤΣΙΠ ( ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου).

Ο ίδιος ο Director of the  ECONOMIC FOROUM Klaus Schwab μας το ξεκαθάρισε ότι το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ θα κάνει ΑΡΧΗ με την επικόλληση αυτού στα ΡΟΥΧΑ μας ,μετα στο ΔΕΡΜΑ και μετά στον ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Τα ίδια επαναλαμβάνει και ο ίδιος Υπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης της Ελλάδος κ. Κυριάκος Περακάκης στη Βουλή των Ελλήνων. Πρώτα λέει θα τσιπάρουμε τα ΖΩΑ και μετά τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εξισώνεται με το ΖΩΟ.

Η νεα τάξη ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ προωθεί την ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ (Αλλαγή φύλου-τα ΠΟΡΝΟ-τα ναρκωτικά)…

Με την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ διακυβέρνηση αφαιρούνται όλες οι ανθρώπινες ελευθερίες και οδηγείται η ανθρωπότητα στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΜΕ ΟΧΗΜΑ την ΠΑΝΔΗΜΙΑ του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ και την κλιματική αλλαγή μας δημιούργησαν ένα συνεχόμενο ΦΟΒΟ-εκβιασμό-υποχρεωτικότητα μας περιόρισαν τις βασικές ελευθερίες μας και τα έκαναν όλα αυτά για να μας αναγκάσουν να απασχολούμαστε με το πως θα ανταπεξέλθουμε στη νέα οικονομική εξαθλίωση και περιορισμούς και πέρασαν βιαστικά νόμους που αλλάζουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ σε μετάνθρωπο.

ΣΤΟΧΟΣ να πάρουμε την ΨΦΙΚΑΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με έναν μοναδικό προσωπικό αριθμό, τα πάντα θα μπορούν να τακτοποιούνται και από κάμερες. Ετσι θα μας εξοντώσουν για καλά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

  • ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ για το μέλλον.
  • ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΗΣΗ- ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 30%.
  • ΚΛΟΠΕΣ-ΛΗΣΤΕΙΕΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΠΟΡΝΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ- ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Πίσω απο τη λεγάμενη Πράσινη» ανάπτυξη, κρύπτωνται σκοτεινές πολιτικές επιδιώξεις,. Στόχος δε είναι η προστασία του πλανήτη ούτε και ευημερία των λαών.

Οι Νεοταξίτες θέλουν τον κόσμο να βρίσκεται κάτω απο μια συνεχή τρομοκράτηση που να γεννά ταυτόχρονα κέρδος.

Οι πολίτες έχουν καταδικαστεί ως ένοχοι για την αύξηση του CO2 και για την κλιματικής αλλαγή με ψευτοαποδείξεις απο πληρωμένους επιστήμονες που επικαλούνται αλγόριθμους που προβλέπουν φυσικές καταστροφές στον πλανήτη.

Κάποια πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε γεννήτριες φόβου και τρόμου για τους ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι τελικά αποδέχονται ότι εισερχόμαστε σε μια περίοδο κλιματικής τρομοκρατίας.

Η Βρετανική κυβέρνηση θα ζητήσει απο τους πολίτες να μην φάνε ποτέ ξανά βόειο ή αρνίσιο κρέας, καθώς η χώνεψη της τροφής αυτών των μηρυκαστικών ζώων, εκπέμπει υπερβολικές ποσότητες μεθανίου που συνεισφέρουν θεμελιωδώς στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Αρχής γενομένης απο το 2020-2030 θα μειωθεί κατά 50% η Βρετανική κατανάλωση των εν λόγω κρεάτων και σταδιακά θα απαγορευτούν πλήρως γιατί προωθούνται τα τεχνητά κρέατα εργαστηρίου του Μπιλ Γκέιτς και των μεγάλων αγροδιατροφικών κολοσσών.

Η ταλαίπωρη πατρίδα μας έχει εισέλθει σε φάση εξαφάνισης διότι ο λαός της μεταλλάχθηκε σε πρόβατα που ακολουθούν μια λογική σκέψη του 2+2=5.

 

UNIVERSITY OF AMERICA (USA)
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

NATURE HEALS
(English) ΟΡΘΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

NATURE HEALS
ΣΠΟΥΔΑΣΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ

© 2023 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual