Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus

Τα Όμοια θεραπεύουν τα Όμοια

Φύσις Νόσων Ιατρός και Διδάσκαλος

ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ & ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΣΑ

Δηλώστε Συμμετοχή!

 Τηλ.  00357– 96-452903 :  Μαίρη Νικολάου

00357-99-463550

E-mail: naturae@cytanet.com.cy 

neohippocrates@yahoo.com

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ /ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

                              ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!   Tηλ.τώρα- 99-463550                                                                               

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΣΑ

 Με τον Δρ. Ανδρέα Νικολάου Καθηγητή  φυσικο-υγιεινιστικών θεραπευτικών επιστημών  UNIVERSITY OF AMERICA ( USA) & CNM College of Naturopathic Medicine U.K

35 χρόνια – Διδασκαλία-Πράξη και Θεωρία-Αποτελεσματικότητα..

Ένας απο τους σημαντικούς πρωτοπόρους  στον χώρο της φυσικής πρόληψης και θεραπείας στο Ευρωπαϊκό χώρο.

€50 έκαστο Σεμινάριο/Διάλεξη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

  τηλ. 99-463550 ( Mαίρη Νικολάου) 

E-mail: naturae@cytanet.com.cy 

XΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ  –   θα καθορίζεται ανάλογα με το ενδιάφέρον.  

Σάββατο :  ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στόχος των  σεμιναρίων/μαθημάτων είναι μια φυσική προσέγγιση της έννοιας της ασθένειας στη ζωή μας, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη. Και αυτό γιατί, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες πρέπει πρώτα να μάθουμε τί είνα

ι ασθένεια,πώς προκαλείται , ποιος είναι ο ρόλος του οργανισμού στην εκδήλωση της και σε ένα δεύτερο επίπεδο να εμβαθύνουμε και να αποκτήσουμε τις φυσικές αυτοθεραπευτικές γνώσεις και παρεμβάσεις που θα μας βοηθήσουν να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας προς μια επιτυχεμένη πάνω απο όλα φυσική  Προληπτική & Θεραπευτική διαχείριση πολλών αρρωστημένων καταστάσεων χωρίς  τα χημικά φάρμακα & νυστέρια τα οποία βεβαίως έχουν την θέση τους στα επείγοντα, σοβαρά και μή αναστρέψιμα προβλήματα υγείας..

1 γραμμάριο Πρόληψη σώζει απο 1 Τόνο Θεραπεία

Θα αναπτυχθεί όλη η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Αφορά την Υγεία & Αρρώστια στη ζωή σας.

Αν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε και εσείς ευθύνη για την υγεία σας δώστε το παρόν σας.

Εαν δεν μείνετε ικανοποιημένοι  απο το Σεμινάριο/Διάλεξη σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας!.

Σώστε την Υγεία σας!

 

 Σπούδασε και εσύ την Αλήθεια με τη Νεο-Ιπποκρατική Σχολή.

 

Όλη η Αλήθεια πρέπει να έρθη στο Φώς.

η Υγεία στα Νέα-Ο Δρόμος προς την Υγεία

 Prof. Ανδρέας  Νικολάου -University of America ( USA)

Η Υγεία κτυπά την πόρτα σας. Μην την αγνοήσετε. Εκπέμπονται σήματα κινδύνου! Τα Νέα Φυσικής Περίθαλψης κτυπούν το ξυπνητήρι της προσοχής σας! Συμμορφώσου-Διορθώσου- για να σωθείς! Μή παίζεις με τη ζωή σου κορόνα γράμματα. Η υγεία δεν αγοράζετε αλλά αποκτάται. Η αρρώστια και δυστυχία ωφείλονται στην παράβαση των νόμων της υγείας και της  ζωής,των νόμων της φυικής  πρόληψης και θεραπείας  και όχι των Νόμων των  φαρμάκων. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ. Πόνοι που έχουν καταπιεσθεί  είναι πόνοι που έτσι απλά έχουν αναβληθεί -που θα επανέλθουν.

Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση  των ατόμων για να κάνουν θετικές αλλαγές στη προσωπική τους υγεία και να προσφέρουμε σωστές πληροφορίες  υγείας που θα οδηγήσουν στην πιο υγιεινή επιλογή και στο δρόμο πρός την υγεία.

Στόχος μας είναι να χαράξουμε μια καινούργια πορεία στα θέματα Υγεία, Πρόληψη και Θεραπεία.

Αγαπητέ αναγνώστη λέγεται ότι στον πόλεμο και σε κάθε διένεξη το πρώτο θύμα είναι η καϋμένη Αλήθεια. Αυτό που έχει συμβεί στην εποχή μας  και που αφορά τον άνθρωπο, την υγεία του, την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών του. Είναι γεγονός ότι εξ΄αιτίας των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, και της επιστημονικοφάνειας  η υγεία του κόσμου άδικα εκφυλίζεται, καταστρέφεται και λεηλατείται.

Η μεγάλη επιστήμη της Φυσιοπαθητικής Υγιεινολογίας ομολογεί την αλήθεια όταν παρουσιάζεται γυμνή. Είμαστε μια εκφυλισμένη ανθρωπότητα και εκτροχιασμένη απο τους νόμους της Υπέρτατης των πάντων Δημιουργίας και Παντοδυναμίας του Θεού απο την οποία προέρχονται οι νόμοι της φύσης και της λογικής.

Οι φυσικοί νόμοι είναι πάντοτε σταθεροί, των οποίων οι λειτουργίες μένουν αμετάβλητες, εναρμονισμένες προς τους νόμους που τους διέπουν και στον απόλυτο έλεγχο του Παντοδύναμου Θεού, απο τον οποίο δεν μπορούν να διαφύγουν.  Οι αιώνιες λειτουργίες είναι τόσο σταθερά προσηλωμένες στην ενέργεια τους όσο και τα ουράνια σώματα στην τροχιά τους.

Αγαπητέ αναγνώστη τα Νέα της Φυσικής Περίθαλψης (naturalcare News)  αναλαμβάνουν να πληροφορήσουν τον σύγχρωνο άνθρωπο του σημερινού τεχνικού ψευδοπολιτισμού πως υπάρχουν κάποιο Νόμοι που διέπουν την ζωή και την υγεία, την πρόληψη και τη θεραπεία και πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει γνήσια υγεία, ευημερία, και ορθοφροσύνη, γνήσια ανθρωπιά, και ένας γνήσιος πολιστισμός χωρίς υπακοή στους Νόμους του Θεϊκής Δημιουργίας.

Η υγεία δυστυχώς δεν κερδίζεται με λόγια και με χημικά χάπια.

Ούτε βέβαια με το σε παρακαλώ γιατρέ μου κάνε μου μια ένεση να γίνω καλώ, να τρώω και να πίνω οτι θέλω, όποτε θέλω, και όπως θέλω! Αποσκοπούμε στην επιμόρφωση και διαφώτιση του κοινού σχετικά με τα  ωφέλη της φυσικής διαβίωσης, της φυσικής πρόληψης και θεραπείας και τις επικρατούσες λανθασμένες αντιλήψεις και τόσες άλλες συνήθειες που σχετίζονται που σχετίζονται με την πρόληψη και την ριζική θεραπεία των εξοντωτικών ασθενειών που εκφυλίζουν τον σημερινό δήθεν πολιτισμένο άνθρωπο.

Θέλουμε να μεταφέρουμε ένα μηνυμα στην ανθρωπότητα πως η υγεία  κτίζεται με τη σωστή χρήση και όχι με την κατάχρηση των ομαλών παραγόντων της ζωής. Θέλουμε να τονίσουμε στο σημείο αυτό οι υγιεινοί παράγοντες δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε οτιδήποτε αντικατάστατο της φυσικής υγιεινής τροφής, του καθαρού αέρα, νερού,της κίνησης του σώματος, της ανάπαυσης η του ύπνου. Βασική αρχή μας είναι ότι κανένας γιατρός, κανένα φάρμακο, κανενός είδος γιατρικό η θεραπεία οποισδήποτε φύσεως δεν μπορούν να θεραπεύσουν μια οποιανδήποτε ανωμαλία του σώματος και του πνεύματος. Απλούστατα γιατί το σώμα διαθέτει έμφυτες αυτοθεραπευτικές δυνάμεις που πετυχαίνουν αλάνθαστα το έργο της ίασης και αποκατάστασης της υγείας όταν τα αιτιολογικά της αρρώστιας, απομακρυνθούν και οι βασικές ανάγκες της ζωής ικανοποιηθούν σε μια σχετική προσαρμογή, για να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες απαιτήσεις του άρρωστου εξασθενημένου οργανισμού.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες περιπτώσεις που η βοήθεια και συνδρομή της Χειρουργικής ακόμα και των πιο δυνατών φαρμάκων  είναι επιτακτική. Η χειρουργική  και τα φάρμακα είναι  ιατρικά μέσα που παραδέχεται η φυσιοπαθητική θεραπευτική προσέγγιση εφόσον βέβαια καθίστανται αναγκαία σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην περίπτωση δε των φαρμάκων είναι αποδεκτά  μόνο στις περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών για  να ανακουφισθεί ο πάσχων απο τον αβάσταχτο πόνο.

Ναι στις επείγουσες αυτές περιπτώσεις είμαστε αναγκασμένοι  να επιλέξουμε μεταξύ των δύο κακών το καλύτερο για να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα να αντιδράσει με τις έμφυτες αυτοθεραπευτικές του δυνάμεις..Να επιλέξουμε  μεταξύ θανάτου και αβάσταχτου πόνου και  των σοβαρών  επικίνδυνων παρενεργειών των φαρμάκων.

Δεν  καταπολεμούμε  την γνήσια Ιατρική αλλά την  Καταχρηστική οικονοποιηκοποιημένη Ιατρική η οποία στηρίζεται στην δημιουργία εξαρτημένων ασθενών στα φάρμακα και ναρκωτικά.

Δεν θα παραλείψω να αναφέρω τα σοφά λόγια του Αγγελου Τερζάκη μεγάλου Έλληνα Λογοτέχνη και Συγγραφέα ο οποίος γράφει τα εξής: « Ενας κόσμος ολόκληρος έχει ριχτεί ολόσωμος σε ισόβιο αγώνα δρόμου-δεν κυνηγάει πια την ευζωϊα, κυνηγάει τον ίσκιο του. Κατόρθωσαν και της ευτυχίας ακόμα να του φτιάξουν απατηλά υποκατάστατα. Περισσότερο τον ξεγελάνε πως την κερδίζει παρα που του παρέχουν την από­λαυση της. Ποτέ δεν ήταν τόσο φανταχτερή και μαζί τόσο κίβδηλη η χαρά της ζωής. Τόσο ακρυβοαγορασμένη και χωρίς αντίκρυσμα. Ποτέ ο άνθρωπος τόσο παραπλανημένος σε ο,τι αφορά το νόημα της. Σε τούτο έγκειται η περιώνυμη «αλλοτρίωση»: Το ανθρώπινο γένος ξεπουλημένο σε μειοψηφίες που το ξεγελάνε με δόλωμα διάφορες επιτήδειες φαντασιώσεις, το αδειάζουν συστηματικά απο κάθε έρμα, περιεχόμενο, το έχουν βάλει να δουλεύει ισόβια, κατενθουσι­ασμένο, για αποκλειστική δική τους απολαβή».

Ο δε  διάσημος γιατρού Δρ. Τράλλ   γράφει ότι « η χειρότερη απο όλες τις ψεύτικες θεωρίες της αρρώστιας βρίσκεται στην αόριστη ιδέα ότι αποτελεί μεν κάτι κακόν η παράβαση του νόμου, ο αμαρτωλός όμως μπορεί να σωθεί με την χρήση ενός φαρμάκου για την τημωρία.»

Image may contain: people standing, sky, tree, plant, cloud and outdoorH Γνώση είναι Δύναμη- σας ανεβάζει ψηλά.
“Η μόνη αληθινή σοφία είναι η γνώση οτι δε ξέρεις τίποτα.”
-“Η ζωή δεν αξίζει όταν δεν είναι αφιερωμένη σε κάποιο σκοπο Υπάρχει μόνο ένα καλό, η γνώση, και ένα κακό, η άγνοια.»
“Δεν μπορώ να διδάξω τίποτα σε κανέναν. Μπορώ μόνο να τον μάθω να σκέφτεται”
”Το να υπάρχεις σημαίνει να πράττεις ”

(ΣΩΚΡΑΤΗΣ -Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ)

Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Neo-Hippocrates School of Natural Therapies
Natural Doctor
Natural Doctor

”Ανόητος ο γιατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.”

Γράφει ο Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνου την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής.

Εγκεφαλικοί νευρώνες
Εγκεφαλικοί νευρώνες

Σημαντική η επανεκκίνηση στους νευρώνες του εγκεφάλου σας.
Ο τρόπος που νιώθουμε, αντιδρούμε και στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα δεν αποτελεί κομμάτι του DNA Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ριζικά το συναισθηματικό μας κόσμο, αρκεί να συνδέσουμε σωστά τα… εγκεφαλικά μας δίκτυα.
Πληροφορίες -99463550

Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση

Οι πόνοι στον αυχένα και στη μέση είναι οι πιο συχνοί καθώς ταλαιπωρούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Η λύση δίνει ο υπερδύναμος βελονισμός.
Ο Βελονισμός είναι μία φυσιοπαθητική πράξη και όχι ιατροτεχνική. Ο Βελονισμός δεν πονάει, οι βελόνες είναι μίας χρήσεως και τόσο λεπτές όσο μία τρίχα από τα μαλλιά μας.

socrates pict
socrates pict

THE BODY CAN HEAL ITSELF

HERBAL MEDICNE DIPLOMA
HERBAL MEDICNE DIPLOMA

no images were found

Γλώσσα:

© 2021 Naturopathy.com.cy | Neo-Hippocrates School of Natural Therapies, Limassol – Cyprus | Designed & developed by mmVirtual